Nieuws van de Stichting Handicart

gerardhoekstra@ziggo.nl

Heemskerk, december 2017

Beste mensen,

Hieronder vind je nog enige wetenswaardigheden over de Stichting Handicart en de actuele stand van zaken.

Opladen accu’s

Met de introductie van VISAGE kunnen we de handicarts in de gaten houden als ze in de baan rijden, de stand van de accu’s, enz. Het komt voor dat we zien, dat de accu’s niet worden opgeladen. Dat is heel vervelend als een gebruiker de kar wil pakken en hij doet het niet. Na enig speurwerk zijn we er achter gekomen dat de stekker van de oplader er dan niet goed in zit.

Hoe moet de stekker in de stekkerdoos worden geplaatst?

Er zitten 3 polen aan de stekker en tijdens het insteken moet de enkele pool aan de bovenkant zitten.

aansluiting handicart

Op de foto zie je ook, dat aan de bovenzijde een uitstulping zit die precies in de stekkerdoos past.

Dit kan dus nooit meer fout gaan.

Pasjeshouders en donateurs

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met het actueel maken van de lijst met pasjeshouders en donateurs en dat werd een heel karwei. Wat bleek namelijk! De Stichting Handicart is halverwege dit jaar overgegaan naar een nieuw administratieprogramma en dat heeft geleid tot grote verwarring.

Het nieuwe systeem heeft tijdens de configuratie de oude gegevens overgenomen en dat leidde tot allerlei onduidelijkheden.

In samenwerking met de Stichting is de lijst nu zo actueel mogelijk gemaakt, maar er kunnen nog fouten in zitten. Hebt u deze brief niet per mail ontvangen en u bent wel donateur, neem dan even per mail contact met me op.

De stand van zaken

Het eind van het jaar biedt de mogelijkheid om de balans op te maken en de financiele stand van zaken per

1 december 2017 is als volgt.

Opbrengst pasjeshouders en donateurs:           €   5675,50

Opbrengst verhuur:                                               €   7420,00

Toernooi:                                                                  €     625,00  +

Totaal                                                                         € 13720,50

De definitieve stand van zaken wordt in 2018 door de Stichting Handicart vastgesteld.

Handicart nummer 9?

Er is genoeg geld bij elkaar gebracht om een negende kar aan te vragen, maar de marge is erg klein. Elke kar moet minimaal 1500 euro opbrengen en het is allerminst zeker of we dat elk jaar halen.

Bovendien moet de club de negende kar ook onder dak brengen en dat is ook niet zomaar gerealiseerd.

Alvast prettige dagen en een goed 2018.

Gerard Hoekstra

Hanidcart