Hareco nieuws: afscheid Jos Kunst

Jos Kunst

Hareco nieuws

Op 23 mei heeft Jos Kunst tijdens de Hareco vergadering afscheid genomen na ruim 11 jaar actief te zijn geweest als lid van de Handicap- en Regelcommissie. Jos is met een speech(je) en een paar mooie flessen bedankt voor haar toewijding en inzet.

Jos heeft als secretaris een belangrijke bijdrage geleverd aan het goed functioneren van de Hareco. Denk daarbij aan het opstellen van vergader- agenda’s en notulen en het verzorgen van inbreng voor de Nieuwsbrieven en de PAR. Niet altijd zichtbaar voor de clubleden verzorgde zij de administratie van bijzondere verrichtingen als Hole in One en Eagles zodat die voor de clubhistorie werden vastgelegd op de Wall of Fame in het clubhuis.

Ook de regelquiz was samen met Ellen Crabbendam haar domein, Ellen stelde de vragen op en Jos controleerde de ingezonden antwoorden en stelde de winnaar vast. Daarvoor wist ze elke twee weken weer een fraai stukje proza te dichten voor op de website met daarin de uitleg over de goede beantwoording.

De Hareco zal het vanaf nu zonder haar inbreng en support moeten stellen. Gelukkig is er al wel een opvolgster gevonden in Nicky Schaap die na enkele vergaderingen meegekeken te hebben nu het takenpakket van Jos overgenomen heeft.

Peter Pelt

Voorzitter Hareco

PS. De Hareco bestaat nu nog maar uit 5 leden, aanvulling is zeer welkom.

Interesse, neem contact met een van de leden voor meer informatie.