Alles over de nieuwe golfregels vindt u hier

Klik hier voor belangrijkste 25 veranderingen

De volgende publicaties zijn of komen beschikbaar
De Spelers Editie:
Verwacht rond de jaarwisseling en t.z.t. te verkrijgen in de Golfshop of op Golfboeken.nl

The Player’s Edition (originele Engelse versie)
Deze versie is nu al te downloaden via de volgende link:
The Rules of Golf (uitgebreide versie)
Deze versie wordt niet vertaald en is ook te vinden via bovenstaande link. Deze uitgave is bestemd voor wedstrijdspelers, commissies en referees.
2019 Rules of Golf App
De 2019 Rules of Golf App gedownload worden voor op de smartphone in de App store of in de Google Play store. Hierin zijn zowel de Player’s Edition, The Rules of Golf, de Definitions en de zgn Interpretations te vinden.
Meer informatie op: www.randa.org/apps
Er komt nog een Nederlandse vertaling voor de App, kijk daarvoor bij “settings” bij Language om te zien of deze al beschikbaar is.
Internet informatie
Op Internet is al veel te vinden over de nieuwe regels.
www.golf.nl/regels geeft toegang tot een overzicht van de 25 belangrijkste nieuwe regels.
Gebruik op Youtube de zoek term “Golfregels 2019” om 25 korte video’s in het Nederlands te vinden die de nieuwe regels laten zien.
Bovendien zijn er op Youtube meer video’s te vinden die een samenvatting van de belangrijkste veranderingen laten zien.

Heeft u vragen stuur die dan naar: hareco@heemskerksegolfclub.nl

De Hareco 10 december 2018

1 antwoord