Het  “WILD”diner van de MAO

Op vrijdag 15 december had  de MAO haar jaarlijkse Wilddiner in restaurant de 19de

Maar wie of wat is nu de MAO?

De MAO is een groep MAandag Ochtend golfers die naast deelname aan de Herenochtend een eigen competitie heeft op maandag morgen. De groep bestaat hoofdzakelijk uit Senioren competitiespelers.  Er wordt wekelijks een scoreoverzicht bijgehouden van het aantal gescoorde  stablefordpunten, winnaar van de Neary en van de Tweary. Ook birdies worden genoteerd.

Uiteindelijk zijn er aan het eind van het jaar winnaars van de diverse klassementen. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens een eindejaar diner in ons eigen restaurant.  Omdat er in de groep een paar jagers meespelen is er een paar jaar geleden het idee geopperd om er een Wilddiner van te maken, met door MAO jager geschoten wild. Op vrijdag de 15 december vond dit spektakel voor de derde keer plaats. Na 2 jaar wild zwijn op het menu, kwam onze  jager Maarten dit jaar met een ree terug van de Veluwe. Ook het villen werd door de MAO mannen  zelf gedaan. Onze horeca van de 19de heeft tenslotte alles in een super Wildmenu omgetoverd en gepresenteerd .

Tijdens normale terreinomstandigheden vindt er voorafgaande aan het diner een Vossenjacht plaats over 9 holes. Helaas kon dit deze keer door de vele regen niet doorgaan.

Het werd echter wel weer een super gezellige avond, uitstekend verzorgd door onze Horeca.

Tijdens het diner werd Gunnar Engen als  MAO winnaar 2017 voor de derde keer gehuldigd . Hij ontving een voor deze gelegenheid speciaal door een van de MAO leden  ontworpen gouden speld.

Met de vele speeches, werd het nog laat en heel gezellig

Klik hier voor de overige foto’s