Herenochtend Wintercompetitie 2019-2020 afgesloten!

Door de corona perikelen is in maart de wintercompetitie van de Herenochtend gestopt, net als alle andere golfactiviteiten. De Herencommissie heeft de totaalstand die er op dat moment was als eindstand bepaald, temeer daar er nog maar enkele wedstrijden te gaan waren.

Tot nu toe hoopten we dat er op redelijke termijn een all tee start wedstrijd zou kunnen worden georganiseerd waarbij de winnaars van de wintercompetitie zouden kunnen worden gehuldigd. De situatie is echter dat de coronaregels voorlopig nog wel zullen gelden en die sluiten die activiteit af!  De Herencommissie heeft daarom besloten om in kleinere kring de prijsuitreiking te laten plaatsvinden.

Maandag 31 augustus was het zo ver. Een delegatie van de Herencommissie en de drie prijswinnaars troffen elkaar in het clubgebouw. Rob Boerkamp als vice-voorzitter feliciteerde de winnaars en overhandigde de bijbehorende prijzen aan nummer 1 Albert Buijert, nummer 2 Herman de Groot en nummer 3 Jan Rupert. Zij behaalden resp. 182, 177 en 173 punten over de 10 beste ronden die zij liepen. Dat betekent dat de winnaar Albert Buijert een gemiddelde van 18,2 Stableford punten per ronde heeft gehaald, voorwaar een grootse prestatie en een toonbeeld van grote stabiliteit! Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd!

De prijswinnaars: vlnr Jan Rupert, Albert Buijert, vice-voorzitter Rob Boerkamp en Herman de Groot, allen op gepaste Corona afstand van elkaar!

De Herencommissie is hard bezig om de wintercompetitie die binnenkort van start zal gaan in goede banen te leiden. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en ook hoe de zomercompetitie zal worden afgesloten. In de tussentijd hopen we dat eenieder ten volle van zijn maandagochtendronde geniet!

Ton Hoff, secretaris Herencommissie

Herenochtend Wintercompetitie 2019-2020 afgesloten!

/
Door de corona perikelen is in maart de wintercompetitie van…

Hole in One voor Theo Smit

/
Op de drukbezochte herenochtend, maandag 15 juni, had Theo…

Vriendendag 2019

/
Ik moest meteen denken aan het gezegde "de laatsten zullen de…

Jaarlijkse Herenochtend Haringdag.

/
De weergoden waren dit jaar de herenochtend van 16/6 op de haringdag…

Weer een elektrische trolley te water

/
Bij de maandagochtend groep weten ze van geen ophouden. Er ging…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.