Het 7e Young Golfers Open 2019 Heemskerkse Golfclub, wederom een zeer geslaagde dag

Op 14 september j.l. werd op de Heemskerkse Golfclub weer het mooiste golfevenement van het jaar gehouden. Namelijk de 7e editie van het Millennial Young Golfers Open, dit jaar met een nieuwe hoofdsponsor Lyxor Asset Management

Het Young Golfers Open heeft als doelstelling om golfers van 20-40 jaar te enthousiasmeren voor de Heemskerkse Golfclub. Het toernooi staat in het teken van gezelligheid, gekkigheid en in teamverband spelen.

De organisatie had weer flink haar best gedaan om zo veel mogelijk Young Golfers (en zij die zich Young Golfers voelen) naar het evenement te krijgen. En ik weet niet hoe we het doen, maar voor de 7e keer was het een zonovergoten dag !

Na een welkomstpraatje van onze nieuwe voorzitter van de YG-commissie Nicky Schaap, gingen bijna 100 enthousiaste golfers klokslag 12 uur, onder het genot van muziek in de baan, de strijd met elkaar aan.

Tijdens de wedstrijd verzorgde onze fantastische vrijwilligers voor mooie foto’s, hapjes, drankjes en toezicht op het spelletje ‘golfbierpong ‘. Waar men een verfrissend drankje kon winnen als er raak werd geslagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na 18 holes stond de beruchte steiger al weer klaar op het terras om de neary contest vanaf te spelen. De bedoeling van de neary contest is om de bal vanaf deze steiger te slaan zo dicht mogelijk bij de vlag van hole 18. Alle deelnemers krijgen slechts 1 kans. Na een paar biertjes en bitterballen had de eerste held genoeg moed verzameld om als eerste af te slaan, onder luid gejuich van de anderen.

In de tussentijd werd door de organisatie hard gewerkt om de scores te verwerken. Want er was natuurlijk niet voor niets gestreden. Er waren weer mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze royale sponsoren.

Onze hoofdsponsor Robin Kooijman directeur van Lyxor Asset Management, die persoonlijk aanwezig was, sprak alle deelnemers toe en bedankte de organisatie voor deze geweldige dag.

Op een enkeling na die niet van de steiger durfde af te slaan was iedereen geweest.

Tijdens de BBQ volgde de prijsuitreiking uiteraard verzorgd door de prachtige dames van onze organisatie. De vele prijzen, variërend van poedelprijs, nearyprijzen, prijzen voor de beste outfits tot prijzen voor het eindklassement, werden uitgedeeld onder het gejoel en applaus vanuit de zaal. Veel spelers kwamen aan bod tijdens deze prijsuitreiking. De organisatie sloot af met een dankwoord aan alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers, horeca en de Heemskerkse Golfclub voor deze fantastische dag. De deelnemers waren enthousiast en spreken allen over een geslaagde dag. Wij hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien.

Onderstaand nog een kort overzicht van de winnaars en de prijzen. Nog eenmaal dank naar iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt! Natuurlijk ook dank voor het begrip vanuit de leden die normaal op zaterdag hun rondje spelen en excuses voor het geluidsoverlast van de muziek. De Heemskerkse Golfclub heeft een grote groep externe jonge spelers op een fantastische manier kunnen bereiken en daarmee is ook deze editie van het Young golfers Open weer geslaagd!

Wij bedanken onze sponsoren:

 • Lyxor Asset Management (hoofdsponsor)
 • Jumbo Golf Amsterdam
 • Groothandel Zaan Schoon
 • M-Sound
 • Dirk Molman Clubfitting
 • Frans Huiskens Wijnen
 • Siebert & Becker Advocaten
 • Harsveld
 • Stucadoor Prinsen
 • Heemskerksche Golfschool
 • Restaurant Mayflower Haarlem
 • Grand Café de 19e 

De organisatie van het Lyxor Asset Management Millennial Young Golfers Open 2019

Nicky Schaap, Kyara Prinsen, Maaike Molman, Jessica Limmen, Kevin Li en King Tse

Impressies van de dag: (voor alle foto’s ga naar  HGC Lyxor Young Golfers Open 2019)

Nog enkele plaatsen open voor Young Golfers Open zaterdag 14 september

/
Lyxor Millennial YG Open 2019 De 7e editie van het Young Golfers…

Eagle voor Cedric Klijn !

/
Het gebeurt niet zo vaak en is daarom zeker vermeldenswaardig!…

Schrijf nu snel in voor het Young Golfers Open!

/
Het 6e Young Golfers Open gaat op 15 september van start! Schrijf…

Martin de Jong - 42 jaar

/
Martin de Jong is 4 jaar lid van onze club en begon met…

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.