Horeca: Nieuwe parasols en glazen

Corona tijd vergt ook voor onze Horeca veel improvisatie en zoeken naar oplossingen.

Beneden werd in razend tempo een Spike bar geplaatst, op diverse locatie’s werd gezocht naar meubilair en inventaris en er werden alternatieve looproutes en protocollen opgesteld.

Ondertussen zijn wat zaken vervangen door wat beter meubilair en zijn de nieuwe parasols gearriveerd.  Nog steeds zijn een aantal zaken moeilijker leverbaar vanwege corona.

Omdat er beneden geen spoelwater is kan glaswerk op de beneden etage nog niet gereinigd worden.

Wijnglazen

Op verzoek van een aantal leden is de Horeca op zoek gegaan naar een een meer duurzame oplossing voor de plastic wijnglazen op het beneden terras.

Binnenkort wordt na levering op het beneden terras een proef gestart met recyclebare wijnglazen.  Het succes van deze proef is mede afhankelijk van de bereidwilligheid van leden om deze glazen na gebruik terug te plaatsen in de daarvoor bestemde bakken bij de Spikebar.

Openingstijden

Bij mooi weer de spike bar, en bij slecht weer het restaurant boven.Het restaurant boven is vanaf 17.00 uur boven open voor diner.

Over het algemeen houden de leden zich goed aan de corona protocollen.  Helaas zijn er toch wat leden die zich er niet aan houden en met onbegrip reageren op de aanwijzingen. Dat kunnen we niet toestaan. Dat het belangrijk blijft zien we aan de de stijgende lijn van het aantal besmettingen. Het blijft zaak met zijn allen alert te blijven, ook op de golfbanen lopen mensen die in 2e instantie positief getest kunnen worden en mogelijk al op en rond de golfbaan besmettelijk geweest kunnen zijn.