Horeca protocol de 19e

Protocol de 19e

Openingstijden: vanaf 1 juni elke dag van 8:30 tot een uur na zonsondergang Om 22:00 zullen de lockerruimtes dan ook afgesloten worden.

Routing: er staan doeken voor ingang en uitgang, daarmee wordt een looprichting aangegeven. Ook de reglementen worden opgehangen.  De trap bij de kleedkamer zal de ingang worden, andere kant de uitgang. Binnentrap mag niet meer gebruikt worden. Er zullen stickers op de trap(leuning) komen, om vakken van anderhalve meter te markeren. Hier dient gewacht te worden. Bovenaan de trap een rode lint, deze zal de bediening openen zodra er toegang is. Personeel begeleid de gasten naar de tafels. Er komen verrijdbare menukaarten zodat mensen deze niet aan hoeven te raken. Tevens zorgen wij ook voor gelamineerde kaarten, die kunnen na gebruik worden afgenomen.

Indeling: tafels per 2 personen, anderhalve meter tussen de tafels. Vanaf 3 personen standaard anderhalve meter ruimte tussen de gasten, tenzij het een huishouden is. Blijven zitten op het terras, niet onnodig lopen.  Houd anderhalve meter afstand bij de buitenbar.

Ontsmettingsmogelijkheden: op voorhand dienen de handen ontsmet te worden. Wij zullen ontsmettingspompen klaar hebben staan op onze kasten. Tevens zal bij binnenkomst een serie vragen afgenomen worden.

Schoonmaak: Na elke gast moeten de tafels en stoelen gereinigd worden. Wc’s beneden gebruiken, de 2 wc’s boven zijn voor het personeel.

Reserveringen: In het restaurant dient gereserveerd te worden. Deze reservering kan gedaan worden via de website of via de bediening. De bediening heeft een agenda.

Keuken: We ontsmetten de werkbanken 1x in het uur met alcohol. Medewerkers elk half uur handen schoonmaken.

Extra: Bij klachten blijf thuis

 

Enthousiaste reacties over het terras in opbouw beneden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.