Nieuw contract met de horeca.

Uiterst zorgvuldig is het proces aangepakt om te komen tot een nieuw contract met de horeca.

Allereerst heeft een breed samengestelde werkgroep bestaande uit leden van het bestuur, de Stichting Exploitatie golfbaan IJmond Noord (StEgIJN) en de stichting horeca een programma van eisen opgesteld waaraan de horecaondernemer zou moeten voldoen. Verschillende partijen zijn uitgenodigd en daaruit kwam al snel onze huidige horecaondernemer de Horeca Exploitatie Maatschappij IJmond B.V. (HEMIJ B.V.)naar voren.

Toen begon het echte werk, het vernieuwen van de bestaande gebruiksovereenkomst.

Op basis van de door Trudy Zonneveld gevoerde onderhandelingen en met juridische hulp van Lex Schram zijn we samen met de HEMIJ tot een voor alle partijen bevredigend resultaat gekomen. De verantwoordelijkheden zijn nu duidelijk omschreven.

Op vrijdag 6 oktober is de gebruiksovereenkomst ondertekend door Arno Baanders, directeur van de HEMIJ B.V. en Virginia Doelwijt, voorzitter en Jeroen Leijse, secretaris/penningmeester van de stichting horeca. Wij hopen op een vruchtbare voortzetting van de samenwerking.

De stichting horeca.

Arno Baanders (midden) directeur HEMIJ ondertekend het contract terwijl Virginia Doelwijt en Jeroen Leijse toekijken