IJmondiaancompetitie: Geslaagde start van de Businessclub op 7 april j.l.

De IJmondiaancompetitie van de Businessclub kende een vliegende start!

Met in eerste instantie 108 aanmeldingen, moest er over worden gegaan tot een reservelijst, omdat met een start op 1 en 10 de wedstrijd anders te vol zou zijn. In het paasweekend was het regen en storm wat de klok sloeg. De woensdagmiddag beloofde beter te worden, en dat werd het ook.

Spagaat

Op dinsdag en woensdagochtend regende het afzeggingen. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat late afzeggingen de wedstrijdleiding in een enorme spagaat plaatst. Er moeten flightgenoten worden gezocht en verplaatst, nieuwe kaarten moeten worden aangemaakt en we blijven met een enorme hoeveelheid ingekocht eten zitten zoals lunchpakketten etc.

Uiteindelijk gingen 74 mensen van start. Velen met een muts op, anderen gewoon in een sweater. Jan Heeremans en Jan den Duijn hielpen met starten op hole 10 en 1. Simon Zonneveld stond met ballen klaar op de driving range. John de Graaf verzorgde de baancatering samen met Simon en de foto’s. Dank daarvoor!

Na afloop konden de deelnemers nog genieten van een hapje en een drankje hij de Horeca to Go.
Top hoe de horeca e.a.a. verzorgde gedurende de dag.

V.l.n.r. de winnaars Peter Olthof en Johan Garrelfs van Persoonality Payroll

Uitslag 1e wedstrijd IJmondiaan klassement en punten voor het klassement

• 10 punten: 1e plaats Persoonality payroll  met Johan Garrelfs en Peter Olthof 38 stb mc
  • 9 punten: 2e plaats Prestotype/ Sport81 Charles Wanst/ Ron Wolrabe 38 stb mc
  • 8 punten: 3e plaats  Roofmanagement  Ado Hartenhof / Mike Weijsters 37 stb
  • 7 punten: 4e plaats Oomen & Sweep Erik Sweep/ Marten Folkeringa 35 stb mc
  • 6 punten: 5e plaats Aannemersbedrijf Putter  Jan Putter/ Jan Holman 35 stb mc
  • 5 punten: 6e plaats Techresources Jan Stravers/ Cyril Swart  35 stb mc
  • 4 punten: 7e plaats Team Vastgoedzorg Bruining Schilder/ Ingrid Schilder 35 stb mc
  • 3 punten: 8e plaats Harsveld Rob de Visser/ Aart Kramers 34 stb mc
  • 2 punten: 9e plaats BK ingenieurs Ronald Kaasenbrood/ Rob Meesters 34 stb mc
  • 1 punt: 10e plaats  Meatstreet Klaas Eppinga/ Wim van der Ham 32 stb mc

Voor de nummers 1, 2 en 3 staan hun prijzen klaar bij het secretariaat om op te halen.

• 1e plaats Persoonality payroll – met Johan Garrelfs en Peter Olthof
  • 2e  plaats Prestotype/ Sport81 – Charles Wanst/ Ron Wolrabe
  • 3e plaats  Roofmanagement – Ado Hartenhof / Mike Weijsters

Helaas dat kon nog niet anders i.v.m. de regels. Laten we hopen dat de terrassen weer open mogen bij de volgende Businessclub dag!

Alsnog meespelen met de businessclub? Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl en speel mee!

De wedstrijdleiding

Hieronder de foto’s van de dag:

Businessclub 1 : 07-04-2021