Inschrijving openingswedstrijd 21 maart geopend!

Op zondag 21 maart staat de eerste officiële clubwedstrijd van het jaar op het programma! Traditiegetrouw is deze openingswedstrijd weer voor alle Par 3 en 18 holes leden. De Stableford wedstrijd wordt gespeeld op zowel de Par 3 baan als op de Championship Course. Een mooie combinatie tussen het korte en lange spel dus. Wie gaat hier het beste mee om?

Deelnemers spelen eerst 9 holes op de Par 3 en direct er achteraan de eerste 9 holes op de 18 holes baan. Par 3 leden hoeven bij inschrijving geen extra greenfee te betalen.

De inschrijving is geopend! Dus wie er zin heeft om deel te nemen, is van harte welkom.
Inschrijven kan via onderstaande link. Inloggen kan met uw lidcode en wachtwoord.

Direct inschrijven

Graag tot dan!