36 blije gezichten op McDonald’s OuderKind

Wat een leuke dag golf hebben we weer gehad op de Heemskerkse. Met een mengelmoes aan ouder-kind combinaties werd de McDonald’s OuderKind wedstrijd een echte familiegolfdag.

Toch was er vlak voor aanvang van de wedstrijd voor de wedstrijdleiding nog even schrik. Nadat eerder in de week de wedstrijd in het systeem was ingeregeld, bleek het printen van de wedstrijdstickers niet op tijd mogelijk wegens een computerstoring. Gelukkig waren alle deelnemers bereid met de snel geïmproviseerde handgeschreven kaarten hun scores bij te houden om ze later in het systeem in te voeren. Ook weer geregeld.

Een dergelijk grote opkomst was al weer even geleden voor deze zevende editie van deze wedstrijd die opnieuw door McDonald’s Beverwijk van een behoorlijk aantal leuke prijzen werd voorzien. Met maar liefst 9 flights van twee ouder-kind teams werd de Greensome Stableford wedstrijd aangevangen. Het weer zat ook aardig mee en de dreiging van een bui halverwege de wedstrijd verdween weer snel.

Vanaf een uurtje of 3,5 later werd kaart na kaart ingeleverd en er tekende zich toch al snel een beeld af van mogelijke winnaars. Naast de hoofdprijs (een 6 persoons VIP arrangement bij de McDonald’s in Beverwijk) kon er ook lekkers gewonnen worden met een viertal neary’s.

Uiteraard was er ook een poedelprijs voor het team dat helaas het laagste aantal punten behaald had, ondanks hun dappere inzet. Die viel ten deel aan Tycho en moeder Saskia (voor het eerst op de grote baan – ga er maar aan staan in zo’n wedstrijd).

Yente Blaauw won de jeugdneary op hole 8 (die kon alleen door jeugdspelers geslagen worden).

De neary’s die wel voor alle deelnemers golden werden respectievelijk gewonnen door  Henk van der Zon op hole 5 en Monique Jeijsman op hole 16.

De tweede, derde en vierde prijs hadden allemaal 40 punten dat waren respectievelijk: Tom en Henk van der Zon, Nicky en Wim Schaap en Yente en Mica Blaauw.

Maar de absolute winst voor het VIP arrangement ging, met een punten totaal van 42, naar team Kim en Kees Schoo. Tijdens de meeslepende speech van Kim werd de prijs echter onmiddellijk gedoneerd aan het jeugdcompetitieteam dat na hun winst in de 1e klasse nu gepromoveerd is naar de hoofdklasse.

De wedstrijdleiding kijkt terug op een fantastische dag die ook dankzij de mooie McDonald’s sponsoring naar meer smaakt. Wordt vervolgd….”

Klik hier voor alle foto’s van deze mooie dag!

Kinderen mogen weer golfen

/
Met ingang van donderdag 30 april mogen kinderen (t/m 18 jaar)…

Kick-off jeugd start met Speedgolf Challenge

/
Zondag 8 maart was de start van het nieuwe seizoen met een Speedgolf…

Jaarprogramma jeugd is bekend !

/
Het jaarprogramma voor de jeugd is bekend. Dat geldt ook voor…

Wisseling in JeugdCie

/
Na 10 jaren heeft Hans Klijn afscheid genomen van de jeugdcommissie. Het…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.