Klik op de video om te kijken naar de kampioensduik van Jeugd 1 in onze vijver samen met pro Patrique Baljé en Hans Klijn

Het was een spannende strijd op de Haarlemmermeersche , Noordwijkse, De Purmer en Golfclub Liemeer in de 18 holes poule in de 2e klasse van de NGF-competitie. Uiteindelijk won Heemskerk op de slotdag nadat ze onbereikbaar worden geworden voor de tegenstanders.

Het kampioenschap werd na de laatste wedstrijd uitbundig gevierd met een traditionele duik in de vijver en daarna het ontkurken van de (kinder)champagne. Deze werd aangebonden door golfpro Patrique Baljé die deze jeugdgroep sinds begin dit jaar onder zijn hoede heeft genomen. De Heemskerkse heeft momenteel 30 jeugdspelers onder de 21 jaar.

Hans Klijn (coach van het team) sprak van een historisch moment, omdat het onder zijn leiding niet eerder was gelukt en het dus al meer dan 8 jaar geleden was dat een jeugdteam van de Heemskerkse kampioen werd. We hopen dat deze overwinning meer jeugdspelers zal aantrekken.


De spelers van links naar rechts: Ashwin Umans (15 jaar), Tim Hildering (19 jaar), Cedric Klijn (18) met Senna Korving (12) op de schouder, Jim Kloosterhuis (16 jaar) en Yente Blaauw (15 jaar).

Door de overwinning is de Heemskerkse gepromoveerd naar de naar eerste klasse. Heemskerkse Golfclub feliciteert de spelers en de ouders en wenst ze uiteraard veel succes in 2019 in de eerste klasse.


(kinder)champagne voor de kampioenen!

36 blije gezichten op McDonald's OuderKind

/
Wat een leuke dag golf hebben we weer gehad op de Heemskerkse.…

Jeugd 1 alweer kampioen!

/
Net als vorig jaar is jeugd 1 van de Heemskerkse Golfclub kampioen…

Jaarafsluiting jeugdseizoen 2018

/
Op 4 november werd het jaar afgesloten. Op de vossenjacht op…