Jubileum Mc Donald’s Ouder-Kind toernooi

Nathan en King Tse 1e prijs

McDonald’s zit 25 jaar in Beverwijk en al 5 jaar sponsoren zij ons Ouder Kind toernooi.mc donald's golftoernooi Heemskerkse Golfclub

Daarom waren we extra blij met 7 volle flights met 28 deelnemers.

Naast vaders en moeder speelden er ook 2 oma’s mee. Jim had zijn oom Marco mee.

Er werd een speciale variant van Greensome & bestball gespeeld wat ervoor zorgde dat er volledig als team moest worden gespeeld.

Voor de prijsuitreikingen werden een aantal kinderen in het zonnetje gezet:

–      Bick Baltus en Pascal Dister hebben hun GVB regelexamen behaald;

–      Brenda Kroeze die de 2e plaats won op een internationaal toernooi in België;

–      Het team dat de 2e plaats op de ING Cup won (Yente, Sennna, Gavin, Max en Cedric).

De Neary’s waren prooi voor: Cedric Klijn (hole 5), King&Nathan (hole 8), Senna Korving (hole 13) en Robert IJbema (hole 16).

Nathan en King Tse wonnen ook de wedstrijddag met 47 stableford punten en hiermee het VIP-arrangement voor 6 personen.

Cedric en Oma Mary werden 2e met 42 punten en wonnen 2 complete Menu’s.

Robert en Nick IJbema worden 3e met 41 punten.

Verder werd er door alle teams ondanks de buitjes goed gescoord.

Hans Klijn (li) neemt na 7,5 jaar afscheid als voorzitter van de Jeugdcommissie. Hans Bedankt!

Hans Klijn nam met deze wedstrijd afscheid als voorzitter van de Jeugdcommissie.

King bedankte hem voor zijn activiteiten de afgelopen 7,5 jaar.

Er is nog geen opvolger gevonden dus voorlopig zullen de taken in onderling overleg verdeeld worden tussen de ouders.

Foto’s: