Wij doen mee aan RAAK!, jij ook?

Als Heemskerkse Golfclub nemen we sinds kort enthousiast deel aan RAAK!, hét nieuwe jeugdprogramma van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie en ING Private Banking.

RAAK! maakt golf toegankelijker voor de Nederlandse jeugd en organiseert daarvoor een heleboel activiteiten. Door volop te genieten van muziek, gave spelletjes, teamwedstrijden en nog veel meer ontdekken kinderen spelenderwijs hoe leuk golf kan zijn. En vriendjes en vriendinnetjes mogen altijd mee.

Jij kunt ook lid worden van RAAK! en dan profiteer je van heel wat voordelen. Heb je al een handicap of baanpermissie, dan kun je bij alle RAAK!-banen voor maar € 10 spelen (als je voldoet aan de specifieke toelatingseisen van een baan) en mag je ook gratis naar de driving range (exclusief kosten ballenautomaat). Kijk op www.golfraak.nl voor alle deelnemende banen.

Wij ondersteunen dit initiatief van harte. Kinderen zijn de toekomst en dat geldt zeker voor de golfsport. Daarom nodigen we je uit lid te worden van RAAK! Alle kinderen van 6 t/m 21 jaar kunnen zich aanmelden.  Klik hier om je aan te melden

De voordelen op een rij:

• Spelen voor maar € 10 op deelnemende golfbanen (mits hcp of baanpermissie).
  • Gratis toegang tot driving ranges van deelnemende golfbanen.
  • Voordeel op toegang tot RAAK!-activiteiten (vaak tot wel 50%).
  • Korting op deelname RAAK! sportkampen.
  • Voordeel op andere activiteiten bij partners van RAAK!
  • Fikse korting op een eigen RAAK!-golfset: € 139,- ipv € 179,-

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.golfraak.nl.

Wij gaan ervanuit dat je meedoet!

Namens de Jeugdcommissie Heemskerkse Golfclub,

Met vriendelijke groet, Hans Klijn