Het Heemskerke Wishkid team speelt voor Make-A-Wish op 4 oktober tijdens een uniek golf event van kinderen voor kinderen op The Dutch in Spijk. Onze jeugdleden, Ashwin Umans, Yente en Mica Blaauw en Jesper Kooijman spelen dit jaar namens onze club voor Make-A-Wish Kids Open en vormen samen het Heemskerke Wishkid team.

Robin Kooijman en Jessica Limmen zijn initiatief nemers van deze actie op onze mooie golfclub. Beide zijn als vrijwilliger heel nauw betrokken bij deze dag.

Alle jeugdleden van onze club dragen deze actie een warm hart toe en samen met Bob ter Punt en King Tse namens het bestuur zijn er een aantal concrete ideeën ontstaan om samen met de gehele club zoveel mogelijk donaties voor het team binnen te halen. Zo zijn alle actieve commissie voorzitters gevraagd om mee te denken hoe zij kunnen en willen bijdragen om zoveel mogelijk in te zamelen.

Hierop zijn al enthousiaste reacties op gekomen. Waarvoor onze dank en details hierover zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Vanuit de jeugd zijn hele leuke ideeën geopperd en deze zijn we momenteel aan het uitwerken.

Zet 6 september alvast in uw agenda. Op deze dag gaat er een wedstrijd georganiseerd worden die volledig ten bate komt van het goede doel. Kijk onderstaand promotie film dat door het team gemaakt is en steun hen met uw donatie via deze link:https://tikkie.me/pay/MakeAWish/tjwZjNByKVwWb9d5hUqsp9

Make-A-Wish organiseert samen met The Dutch op zondag 4 oktober het golfevenement Kids Open 2020. Tijdens dit evenement voor jeugdgolfers spelen 18 teams voor 18 wenskinderen.

Make-A-Wish vervult de allerliefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Kids Open is voor kinderen van 7 tot en met 18 jaar en bestaat uit 18 flights. In totaal kunnen 72 kinderen verdeeld in flights van 4 kinderen 9 holes spelen.

De kinderen krijgen tijdens het toernooi tips & tricks van echte pro’s. De spelvorm is ‘Texas Scramble’. Ieder team zamelt geld in voor een wenskind.

Meedoen aan de Kids Open is een bijzondere ervaring en een prachtige manier om de wens van een ernstig zieke leeftijdsgenoot in vervulling te laten gaan en zelf ook een onvergetelijke dag te beleven. Klik hier om meer informatie te krijgen over dit unieke evenement.

Regelmatig zullen we u de komende maanden op de hoogte houden van alle activiteiten en namens De Heemskerkse Wish Kids danken we u alvast voor uw steun.

Hierbij de promovideo die je wellicht al op Ziggo Sport hebt gezien:

Geen jeugdgolfer, maar wel een wens vervullen? Ook voor bedrijven ( golfclubs) is het mogelijk om een allerliefste wens te vervullen en een afgevaardigde van het bedrijf te laten spelen op The Dutch in een gecombineerde bedrijfsflight. Een bedrijf kan voor 2500 euro één van de 18 wensen adopteren en zo een allerliefste wens in vervulling laten gaan.
 
Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden, hiermee speelt 1 persoon op 4 oktober een 18 holes golfronde op The Dutch terwijl de kinderen voor de kinderen golfen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen mochten er nog vragen zijn.
Met vriendelijke groet,
Jessica Limmen 06 28189205
Robin Kooijman 06 51729657
Volunteers Make a Wish Kids Open 2020