Jeugd Open Dag op zaterdag 24 april vanaf 13.00 uur

Ook voor de jeugd t/m 21 jaar organiseren we een Open Dag op zaterdag 24 april. Golf is namelijk leuk voor jong en oud!
Tussen 13.00 en 14.30 uur zijn alle kids en jongvolwassenen van harte welkom om eens kennis te maken met golf, onze Golf Professionals en natuurlijk de Heemskerkse Golfclub.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. En gericht op kids vanaf 6 t/m 21 jaar.

Wat kan je verwachten van onze Jeugd Open Dag?

• Maak kennis met golf!
  • Leer direct hoe het is om een echte golfswing te maken
  • We gaan ook zeker putten. Een belangrijk spelelement!
  • Speel verschillende leuke golfspellen
  • Onze Golf Professionals vertellen je tussendoor alles over jeugdgolf bij de Heemskerkse Golfclub

Onze Jeugd Open Dag zal in een iets aangepaste versie worden georganiseerd. Dit betekent dat er in ons clubgebouw niets wordt gepresenteerd/georganiseerd, maar dat we direct lekker buiten aan de slag gaan.

Datum: zaterdag 24 april
Tijdstip: tussen 13.00 en 14.30 uur
Locatie: De Heemskerkse Golfclub
Adres: Communicatieweg 18, 1967 PR Heemskerk

Vind jij het ook leuk om eens kennis te maken met golf? Meld je dan snel aan via de onderstaande button.

Let op! Ook voor ‘senioren’ is er op 24 april een Open Dag. Dit is tussen 10.00 en 12.00 uur. Aanmelden gaat via hetzelfde formulier. Let dus goed op dat je de Jeugd Open Dag van 13.00 uur selecteert.

Graag tot dan!

De Heemskerkse Golfclub