Laat je zien in de lustrumweek

Geachte leden, in het kader van onze lustrum week van 17-23 september, zou het geweldig zijn als de expositie zou worden uitgebreid met werken van onze leden. De eerste exposante was Mary Admiraal, zij maakt zeer kleurrijke schilderijen over met namen het Golfen. In het najaar willen we graag rondom het lustrum ook de aandacht vestigen op de kunstenaars onder ons.

De aftrap hiervoor is al genomen door Hans Bruinsma, hij zal de expositie gaan inrichten In de week van 30 AUGUSTUS 2018. We nodigen U uit deze expositie te verrijken met uw kunstwerken.

Het motto van de expositie zal luiden: Golfer/golfster en Kunstenaar van de Heemskerkse Golfclub 30 jaar. Wie durft het aan om zij of haar werken te exposeren .. Het is zeker voor de eigen leden, toch een beetje “met de billen bloot gaan” als je je werk deelt met medeclub genoten. Maar het is tevens een mooie gelegenheid je werk te laten zien en of te verkopen…

Graag kom ik in contact met leden die hiervoor voelen, jullie kunnen je tot half mei opgeven bij cocky@vdsijde.nl  of marcom@heemskerksegolfclub.nl

De Marketing Communicatiecommissie.