Erehaag Frans Ossendorp op dinsdag 13 april 13.15 uur

UPDATE

Tot ons groot verdriet hebben wij vernomen dat ons zeer geliefde en gewaardeerde lid Frans Ossendorp is overleden. Namens iedereen van de Heemskerkse Golfclub willen we alle naasten en geliefden van Frans ontzettend veel sterkte en kracht wensen.

Op dinsdag 13 april zal de rouwstoet langsrijden bij de Heemskerkse Golfclub om een laatste dank en groet aan Frans te kunnen brengen. Dit zal precies om 13.15 uur plaatsvinden. Wij nodigen iedereen uit om dinsdag buiten een erehaag te vormen (op gepaste afstand). Dit zal de familie erg waarderen.

Groet,

De Heemskerkse Golfclub
De WECO
De Seniorencommissie
De Tuchtcommissie

1 antwoord
  1. Fred Nijman
    Fred Nijman zegt:

Wellicht een idee om in clubtenue te verschijnen en een golfstok omhoog houden in “paraplustand”. Aan weerszijden van de weg opstellen.

Beantwoorden