Maandbeker werd halverwege afgelast vanwege de storm

Zware storm en harde windstoten waren , deze combi was te veel voor de wedstrijd van 10 augustus.

Het leek allemaal mee te vallen met het weer afgelopen zaterdag. Een klein buitje in de ochtend, wel een harde wind. Voor de vroege starters was het te doen. Naarmate  de dag vorderde werden de windstoten steeds krachtiger. Op de green van hole 17 bleef de bal met moeite stilliggen. Takken waaiden  over de baan. Het gevoel van onveiligheid door de baan nam toe.

De Weco besloot de wedstrijd stil te leggen.

Onze  sponsor Notaris Gert van Duin verklaarde al snel de maandbekerwedstrijd van september als sponsor te willen steunen.

Dus geen wedstrijd, geen uitslag maar wel een leuke prijsuitreiking.  Gert had een zak vol golfgadgets meegenomen die door het trekken van wedstrijdkaarten(onder notarieel toezicht) verloot werden. Ook de parkeerplaats voor de maand september lootte mee. Gelukkige winnaar Frans Ossendorp.

De Weco

1 antwoord