Update corona maatregelen 15 december

Gelukkig kunnen we de komende weken met zijn allen blijven golfen. De nieuwe corona maatregelen, die in ieder geval tot 19 januari van kracht zijn, hebben o.a. wel tot gevolg dat we met maximaal 2 personen buiten bij elkaar mogen zijn. Deze situatie zijn we inmiddels gewend. Bij het secretariaat zijn we op dit moment druk bezig om de reserveringen om te zetten naar flights van 2 personen.

Vanaf vandaag, dinsdag 15 december, zijn de volgende maatregelen bij ons op de club van kracht.

• Het maximum per flight is 2 personen.
  • De starttijden op onze Championship Course gaan naar 8 minuten per flight. Dit gaat na het aanstaande weekend van start.
  • De starttijden op de Par 3 blijven staan op 10 minuten per flight.
  • Reserveren kan alleen voor 9 holes. Op de dag zelf kunt u bij de receptie vragen of er ruimte is om een tweede 9 holes te lopen.
  • Het is niet toegestaan om zonder overleg door te spelen na 9 holes.
  • We starten vanaf hole 1 of hole 10. Kijk voordat u de baan op gaat dus goed op welke hole u bent ingepland.
  • Gasten kunnen tot 19 januari door beperkte speeltijden helaas niet reserveren.
  • Het is vanzelfsprekend niet toegestaan om met meer dan 2 personen samen te komen op het gehele golfterrein.
  • Clubwedstrijden kunnen doorgaan met een maximale flight grootte van 2 personen.
  • Voor Ladder wedstrijden geldt ook 9 holes. Alleen in overleg met de receptie kan er een tweede 9 holes worden gespeeld.
  • Golflessen, clinics en trainingen kunnen ook doorgaan, met een maximale groepsgrootte van 2 personen. Voor vragen over uw les kunt u terecht bij onze head pro Rogier Kootker via golfschool@heemskerksegolfclub.nl.

Ook de horeca zullen we voorlopig sluiten. Dit om samenscholing in en rondom het clubgebouw uit te sluiten.

Het zijn uitzonderlijke tijden, dus we vragen aan u allen om begrip op te brengen voor deze extra regels. Geef elkaar de ruimte, respecteer elkaar en laten we met zijn allen zorgen dat we een fijne, positieve sfeer houden.

Bedankt voor jullie begrip.

Namens het management van de Heemskerkse Golfclub

1 antwoord