Nieuwe jassen voor de Marshals

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 30 november j.l. werden symbolisch de eerste nieuwe Marshal jassen overhandigd aan Mieke Cordes van Calcar door John Groot (2e van links) . Het bestuur heeft de jassen aangeschaft en clublid John Groot heeft de jassen geleverd met bedrukking van logo en tekst daarvan een deel met zijn bedrijf gesponsord.  De Marshals zijn met hun nieuwe jacks nu goed herkenbaar in de baan!

De commissie kan nog nieuwe Marshals gebruiken geef u op of vraag informatie via Mieke Cordes:  cordes@planet.nl

Info sponsor John Groot Reclame: http://www.johngrootreclame.nl

John Groot kan ook bedrijfskleding leveren voorzien van logo’s kijk voor meer info: www.jg-werkkleding.nl

1 antwoord
  1. Berg18
    Berg18 zegt:

Ziet er zeer professioneel en vriendelijk uit,, de eerste zet voor het niet door gaan van de golfbaan variant., althans daar gaan we van uit.

Beantwoorden