Matchplay kampioenschappen 2021

De afgelopen weken stonden vooral in het teken van de diverse voorrondes van de matchplay kampioenschappen.

Uiteindelijk resulteerden deze voorronden op zaterdag 26 en zondag 27 juni in de kwart, halve finales en finales binnen de diverse categorieën. Een weekend met warme en zonnig weer.

De meeste wedstrijden waren erg spannend en intensief. Bij de dames senioren was dit echter niet het geval. Een afgetekende overwinning voor Ellen Crabbendam in de halve finale, waardoor Ellen in de finale Patricia Hogerheijde tegen kwam. Deze finale kreeg wellicht voor velen een verrassende uitslag: Patricia won deze editie afgetekend.

Bij de heren senioren ging de overwinning naar Peter Boudewijn na een spannende wedstrijd tegen Ado Hartenhof.

Bij de dames deden helaas zeer weinig leden mee. Hopelijk is er volgend jaar weer een vol wedstrijdschema. De finale ging tussen Kyara Prinsen en Maaike Molman en deze werd gewonnen door Maaike.

Bij de heren was het daarentegen buitengewoon spannend in de voorrondes en net zo spannend in de halve finales en finale. Een speciale vermelding voor ons jeugdlid Senna Korving, die als enig jeugdlid zeer verdienstelijk heeft meegedaan.
Uiteindelijk ging het in de finale tussen Nick Duivenvoorde en Rik Boots. De winnaar werd ook dit jaar Nick Duivenvoorde. Wie gaat Nick volgend jaar uitdagen?

De prijsuitreiking vond plaats in een erg gezellige ambiance ondanks de horeca beperkingen. Onze dank gaat uit naar de sponsor Rob Roest, de wedstrijdcommissie en niet in de laatste plaats naar de greenkeepers, die voor het weekeinde de baan in een zo goed mogelijke staat heeft gebracht.

Graag tot volgend jaar!

De Weco