Mooie slotavond VAC-competitie 2019

Op deze laatste VAC-avond gingen maar liefst 50 spelers op weg voor een all-tee start over 9 holes. Het weer was redelijk, het bleef grotendeels droog. Er mocht met maar drie stokken en een putter worden gespeeld. De clubkeuze was dus erg belangrijk. Maar dat was voor 5 deelnemers geen belemmering om met meer dan 18 sfd.punten de 9 hole te beëindigen.

Tijdens de goed verzorgde en uitstekend smakende Indonesische rijsttafel werden er heel wat prijzen uitgereikt en de seizoenkampioenen gehuldigd.

Voorzitter Aydin reikte om te beginnen de prijzen uit aan de winnaars van deze avond. In de hcp, categorie 0-20 was de eerste prijs voor Annette Hildering met 20 punten (m.c.).  De 1ste prijs in de categorie 20-54 was voor Anita Dijkhuizen met 21 punten. Stephanie Boots werd tweede met 20 punten en Soraia Kootker scoorde 19 punten (m.c.) legde daarmee beslag op de derde prijs. Jammer voor Monique van Laar, die ook 19 punten scoorde.

Maar Monique hoefde daarom niet lang te treuren. Bij de bekendmaking van de seizoen resultaten werd zij de winnaar met een totaal van 190 punten over de beste 10 scores in het seizoen 2019. Zij kreeg de wisselbokaal uitgereikt door Maria Schuurman, de winnares van 2018. Tweede en derde werden, ex aequo Nicky Schaap en Tom Groen ieder met 186 punten. Alle drie ontvingen de bij hun prestatie behorende prijs en cadeaus.

De 4de  tot en met de 10de prijs waren  resp. voor:

  1. Jan Willem Tuinman met 185 punten
  2. Milia Huiskens met 178 punten
  3. Aydin Kumas met 174 punten
  4. Marja Boots met 173 punten
  5. Peter Weel met 172 punten
  6. Frans Huiskens met 169 punten
  7. Herman Gerrits met 168 punten (m.c.)

Eveneens 168 punten scoorden Bernard Hollebrand en John Groot.

Als beste van de jongste deelnemers werd ook Yves Gerrit, die totaal 167 punten vergaarde, bij het eerbetoon betrokken.

Aydin zette daarna nog enkele markante statistische gegevens op een rij.

In totaal werd er 22 keer gespeeld. Niemand speelde alle keren mee, maar John Groot gaf 21 keer acte de presence, Jan Willem Tuinman 20 keer en 19 keer werd meegedaan door Tom Groen en Milia en Frans Huiskens. 35 deelnemers speelden 10 of meer keer.

Het totaal aantal deelnemers was 140. Gemiddeld per avond waren er 38 spelers.

Er werden 95 birdies geslagen. Tom Groen verzamelde er maar liefst 19. Rick Boots en Tom Groen scoorden elk 3 Tweary ’s op hole 4. Op dezelfde hole nam Marja Boots 5x de prijs voor de Trio mee naar huis.

Aydin complimenteerde  het horecateam (de dames en heren van de bediening en de keukenbrigade) voor hun inspanningen en goede zorgen om het iedereen naar de zin te maken.

Ook de Angels, die samen met Aydin het VAC-team vormen, verraste hij met een heerlijke attentie.

Deze speciaal voor de gelegenheid gecreëerde  chocolade attenties waren gemaakt in het Bonbonatelier van Nico Limmen.  Ans Rutgers sprak enkele lovende woorden uit aan het adres van Aydin, die op enthousiaste wijze steeds de deelnemers verwelkomde en met de nodige humor de prijsuitreikingen verzorgde en uiteraard het team VAC-team  aanstuurde. Tenslotte werd het hele VAC-team door de familie Boots in de bloemetjes gezet met dank voor de soepele en goed georganiseerde VAC-avonden.

Rest nog alle sponsors van de VAC te bedanken. Dit waren: Autorijschool Emiel Mulder, Bonbon Atelier N. Limmen, Aannemersbedrijf Firma Boots, MKK Kumas Pensioenen en Verzekeringen, Prototype BV, Heemskerkse Golfschool, King Tse en Bakker Hypotheken.

Terugkijkend was dit een mooi, sportief en gezellig VAC-seizoen. Aydin sloot de avond af met de wens dat we volgend jaar weer veel  leden op de VAC-avonden zullen mogen begroeten.

Opm.: foto’s van deze slotavond zijn terug te vinden op de HGC-website. Op de homepage helemaal naar beneden scrollen tot aan het groene gedeelte en onder het kopje “Club” klikken op Fotoarchief.


De winnaars van de VAC-slotavond 6-9-2019: vlnr. Monique van Laar-Soraia Kootker-Milia Huiskens-Stephanie Boots-Anita Dijkhuizen-Annette Hildering-Yves-Gerrits en geknield Willem Dijkhuizen.


VAC 2019 kampioenen: vlnr. Peter Weel-Monique van Laar-Jan Willem Tuinman-Milia Huiskens-Yves Gerrits-Frans Huiskens-Herman Gerrits.

Het VAC-team 2019 in de bloemetjes gezet. Vlnr. Marrie Wölcken – Anneke Pelt – Marja Boots – Aydin Kumas – Stephanie Boots – Tonny Hendriks – Dicky Ottevanger.

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.