NGF Familietoernooi op Hemelvaartsdag

NGF Familietoernooi  op 25 mei 2017

Op Hemelvaartsdag wordt op de Heemskerkse Golfclub traditioneel  het NGF Familietoernooi gespeeld. Vroeger heette deze wedstrijd het NGF Ouder-kindtoernooi.

Er wordt altijd gespeeld voor het goede doel. Dit jaar speelden we voor een fonds dat kinderen, die daartoe niet de mogelijkheid hebben, in staat stelt lid te worden van een sportvereniging.

Helaas was dit jaar de deelname gering. Er speelden 14 koppels mee. De spelvorm was greensome stableford. Iedereen droeg € 10,- euro bij aan het goede doel. We haalden met elkaar € 280,- op.

De winnende koppels gaan naar de landelijke finale op 8 oktober op het Rijk van Nunspeet.

We speelden dit jaar op een zonovergoten Hemelvaartsdag. Deze wedstrijd geeft de gelegenheid eens met andere mensen te spelen, want de familieleden komen vaak van andere clubs, of zijn helemaal geen lid van een club. Ook konden we een aantal oud-leden begroeten.

Al speelden we voor het goede doel, de NGF had voor leuke prijzen gezorgd.

Prijswinnaars:

Bruto stableford:

Eerste prijs

Vader Hans en zoon Cedric Klijn             38 stbf ptn

Tweede prijs

Carly en Ferry de Boer                                35 stbf ptn

Netto stableford:

Eerste prijs

Vader Rob en dochter Brenda Kroeze     23 stbf ptn

Tweede prijs

Hermine de Wit en Thea v. Heiningen     22 stbf ptn

De neary’s op hole 5 en hole 8 gingen beide naar Cedric Klijn.

Het was een fijne dag!

Renée Wanst en Thea van Heiningen