Nieuwe handicarts voor de Heemskerkse Golfclub

Afgelopen vrijdag werden de nieuwe handicarts voor onze club afgeleverd. Keurige nieuwe karren op lithiumbatterijen en dat scheelt heel veel werk voor onze greenkeepers. Zij hebben jarenlang de accu’s voor ons gevuld. Dank daarvoor heren!

Nu moeten de gebruikers zorgen, dat de accu’s gevuld blijven en dat kan heel simpel door de stekker na gebruik op de juiste wijze in de stekkerdoos te doen. Wat dat betreft is er niets veranderd.

Wel kun je nu zien in hoeverre de accu’s van de kar zijn gevuld. Zie daarvoor onderstaande foto. Op het kleine display rechtsonder de stuurkolom zie je in percentages vermeld hoe vol de accu’s zijn.

Het display van Visage is nu in kleur, maar de werkwijze is hetzelfde gebleven. Houd dus goed in de gaten waar je rijdt.

De karren kunnen wel ingezet worden op de paden van de PAR-3, maar nog niet op de grote baan. Daarvoor is het op het moment van schrijven nog te nat.

De handicartcommissie wenst iedereen veel golfplezier. Aan de karren zal het niet liggen.

De handicartcommissie.