Nieuwe leden bijeenkomst via Zoom dinsdag 13 april

Alle leden die in 2021 of 2020 lid zijn geworden van de Heemskerkse Golfclub hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de nieuwe leden bijeenkomst die dinsdag 13 april tussen 19.30 en 20.30 uur via Zoom wordt georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst delen wij voornamelijk praktische informatie over o.a. reserveren, wedstrijden en golfles. En is er ruimte om vragen te stellen.

Zijn we u onverhoopt vergeten een e-mail te sturen of wilt u gewoon graag deelnemen? Dat kan!
U kunt zich alsnog aanmelden via de onderstaande link.

Direct aanmelden voor nieuwe leden bijeenkomst

Dinsdagochtend ontvangen alle deelnemers een e-mail met de Zoom link. U hoeft enkel op de Zoom link te klikken om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Graag tot dan!

Sil Kunst (manager) & Rogier Kootker (Head Pro)