Nieuwe leden wedstrijd 27 mei jl.

Op deze zeer warme dag hebben 38 nieuwe leden /c.q. par 3 leden, of leden met een proefabonnement kunnen kennis maken met onze grote baan via een 9 holes wedstrijd .

Ieder flight werd begeleid door een ervaren buddy, wat zeer op prijs werd gesteld, zeker door de par 3 leden, die soms de grote baan voor het eerst opgingen. Ook onze pro Rogier heeft zijn steentje bijgedragen, door op hole 8 een neary wedstrijdje met de nieuwe leden te spelen. Prachtig om te zien hoe alle 38 spelers hun best deden om hem te verslaan, wat echter niet lukte!

Al met al was deze middag een super promotie voor onze mooie ‘Heemskerkse Golfbaan“. Het bleef dan ook nog heel lang erg gezellig op een zonovergoten terras.

1e  Team 2     30 pnt.     Dion Siekerman , Margreet Stam , Paul Penman

Buddy/Marijke Zonneveld

2e   Team 10   31 pnt.         Marja Boots , Jelle Slotman, Fred Bueno Bibaz

Buddy /Robert Simoons

3e   Team  5    34 pnt.        Jaap Slager,Harm Wondaal, Karin v Tunen , Ella Groenendaal

Buddy/ Marijke de Groot

4e   Team  1    35 pnt.         Herman Slotman , Tinie Borst , Leo Adema

Buddy/ Fred Nijman

5e   Team  9    35 pnt.         Mieke Lust, Carly de Boer , Henk Stam, Peter Weel

Buddy/ Peter de Groot

6e   Team   8   36 pnt.         Nel Vonk, Jeroen Minnebo,Edith van Rossum, Simone Verheul

Buddy/ Mieke Cordes

7e   Team  7   36 pnt.         Liesbeth Cedee , Lenie Veldt, Patrick Hoedjes, Ferry de Boer

Buddy/ Jan Heeremans

8e   Team  6   37  pnt.          Henk van der Zon , Bertus van Es , Marion Holleman, Patty van Es

Buddy/ Ineke Heeremans

9e   Team  9    37 pnt.          Lida Krom, Mieke van der Goes, Kees Schrama, Dick Liefting

Buddy / Marjolein de Jonge

10e  Team 4   39 pnt.          Ria Hopman, Jan van Pelt, Ruud Holleman, Erna Halbesma

Buddy/ Arnold Smit. Tevens winnaars van de PRO PRIJS.

Wedstrijdleiding: Nieuwe leden Commissie

Liesbeth Steen, Simon Zonneveld