Geslaagde nieuwe leden wedstrijd/bijeenkomst

Zaterdag 6 april kwamen zo’n 20 nieuwe leden bij elkaar. We speelden een wedstrijdje over 9 holes waarbij Patrique elke flight een stukje baanmanagement bijbracht. Extra opdracht bij de wedstrijd was om je kaart volledig en correct in te vullen. Een moeilijk opgave blijkbaar want uiteindelijk waren er maar twee kaarten geheel correct ingevuld. Omdat we drie prijsjes hadden hebben we dit maar door de vingers gezien. Na afloop luisterden we onder het genot van een glaasje en bitterballen naar een boeiende toelichtingen van Peter Pelt (Hareco) en Fans Ossendorp (Weco).

Een meer dan geslaagde middag waarbij ook nog goed gescoord werd. Inge Klaassen (21 stableford), Otto Donkers (ook 21/MC) en Margreet Berkhout (20) werden in het zonnetje gezet en ontvingen een doosje ballen.

Volgend jaar hopelijk weer zo’n gezellig gezelschap en geslaagde middag.

Jan den Duijn