Op een rabbit avond kan je je familie meenemen.

Alweer voor de 3de keer hebben wij kennis kunnen maken met de familie Coenen. Vader Hans met zijn drie zonen JanWillem, Tom en Erik en ook 2 keer met zijn kleinzoon Roël. Wat aangeeft dat je op de Par 3 of met een Rabbit wedstrijd prima met de hele familie van het golfspel kunt genieten. En dat oefening resultaten opleveren kon je de afgelopen maandagavond wel zien. Hans (3de) kwam net iets te kort om zijn zoon Tom (2de) te verslaan met 21 punten. De uiteindelijke aanwezige winnaar werd Rene Schoen met 22 punten. Dat er nog twee spelers Jeroen Suijk (25 punt) en Mieke Cordes (24 punt) beter waren in de einduitslag maar hun prijs niet konden/wilden ontvangen nam niet weg dat de prestatie van Rene een uitstekende was. De afgelopen weken liep het bij hem niet zo als hij wenste dus dit resultaat was een goede opsteker.
 
Er werd in het algemeen flink gescoord. Want spelen op de grote baan terwijl je de Weidelus gewend bent is toch andere koek. Maar wel lekkere koek was de reactie van de meeste deelnemers, 44 in getal.
 
Maar liefs 9 birdies werden er gemaakt. Waarbij Rene Schoen met 3 birdies de topper was. Rene ten Berge (2 birdies) en Ron Steen, Cees Prinsen en Siets Klees (allen 1 birdie) waren de overigen.
 
Afsluitend, tot donker, werd heerlijk gekletst, gedronken en genoten van de bitterballen van de Commissie.
 
Voor wat betreft de verschillende competities wordt het spannend. Er zijn nog 5 wedstrijden te gaan om te bepalen wie er met de prachtige prijs van Fairway Golftravel vandoor gaat. De top twee staat weliswaar ruim bovenaan maar voldoen nog niet aan het vereiste aantal te spelen wedstrijden.  
Maar ook de birdie competitie is spannend. Op dit moment zijn er drie spelers die in dit seizoen 5 birdies gescoord hebben. Dus nog alle kansen om op 10 september, afsluiting van de Par 3 inloop competitie, met de “grote birdie” eer te gaan strijken.
 
Het worden nog spannende en uiteraard gezellige maandagavonden daar op de Weidelus.
 
 
Van links naar rechts Hans Coenen, Rene Schoen en zoon Tom Coenen.

Soepwedstrijd par 3 18 november

/
Het weer was fantastisch, de baan in goede staat maar waar bleven…

Het moet niet gekker worden met de Par 3 inloop!!

/
Maar liefst 45 deelnemers (een record!) meldden zich aan de tafel…

Par 3 inloop, laatste inloop maandag 10 september

/
Par 3 spelers, Wat wij afgelopen maandag nog vergeten zijn…

Weidelus Par3 van 20 augustus 2018

/
Deze maandag weer een mooie zomeravond. Uitstekend weer om de…

Weidelus Par 3 23 juli 2018

/
Bloedstollend mooi weer, warm, zonnig en weinig wind. Ideaal…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.