afsluiting maandag inloop Par 3

Ooooh wat is het fijn om lid te zijn van de Heemskerkse en te kunnen spelen op de Weidelus (Par 3 baan)

Dat was de algemene mening van de spelers die deelnamen aan de aflsuitingswedstrijd van de maandag inloop. Maar niet alleen van de deelnemers. Ook alle ondersteuners van de rabbits en referee, die ook aanwezig waren, deelden deze mening.
Het was een volle bak afgelopen maandag. Als commissie hadden wij een AllTee start georganiseerd ter afsluiting van het seizoen. Het aantal aanmeldingen was zo groot dat wij diverse deelnemers aangeboden hebben om 9 holes op de grote baan te gaan spelen. Dat was niet tegen dovemansoren. Onder de spelers voor de grote baan was de vertegenwoordiger van onze hoofdsponsor FAIRWAY-GOLFTRAVEL Stef Buizer. Ondanks het feit dat hij net van Schiphol kwam en nog een beetje vliegbenen had nam hij de uitnodiging met twee handen aan.
De overige 36 spelers gingen, onder wederom goede omstandigheden, de weidelus op. Zelfs onze jongste telg Lexie Burgmeijer wilde zelfs op haar verjaardag meespelen. Papa John liep mee als caddy want de baan was gewoon vol.  Zowel de 2 flights van de grote baan als de par 3 spelers  kwamen gelijktijdig het clubhuis binnen.
En binnen werd het gezellig, wat wij trouwens van de par 3 spelers gewend zijn. De commissie had gezorgd voor een muzikale omlijsting, Gerard Houtenbos met zijn twee kompanen, hadden de nodige sfeervolle songs op hun repertoire. Voor de inwendige mens werd ook gezorgd door de prima schotels van het restaurant. Een ieder kan zien op de foto’s hoe deze avond door de deelnemers beleefd werden.
Nadat een ieder gezorgd had voor een drankje en de hapjes uitgedeeld waren kwam het hoogtepunt van de avond. De huldiging van de winnaars.
Allereerst werden de aanwezige rabbits bedankt en uiteraard getrakteerd met een mooie fles wijn. Zonder deze ervaren spelers kunnen wij de Rabbit avonden niet organiseren wat met luid applaus ondersteund werd.
Vervolgens kwam de top drie van de laatste inloop aan de beurt. Winnaar en de laatste van dit seizoen werd Henk Bierman gevolgd door Siets Klees als twee en Jacob Lust op de derde plaats. Voor Siets was het nog spannend omdat als hij als winnaar deze avond zou eindigen hij in de overall score in de prijzen zou vallen. Maar hij kwam helaas 1 punt te kort. Volgend jaar beter Siets!  Het ligt zeker niet aan zijn enthousiasme waarmee hij diverse leeftijdgenoten kon overhalen om ook mee te doen op de maandagavond.
Als slot de uiteindelijke overall top drie van dit seizoen. Over 18 wedstrijden werden de resultaten van de beste 10 uitslagen meegeteld voor de eindscore. In elke wedstrijd kon de top 10 van elke avond punten score met 10 voor de winnaar tot 1 punt voor de 10de plaats.Gemiddeld werd de avonden door 37 deelnemers bezocht. In het totaal werd er door 107 personen ingeschreven waarbij  door 36 personen 10 of meer wedstrijden gespeeld zijn. Op de topavond waren er 47 deelnemers waardoor wij al vroeg in het seizoen extra starttijd hebben moeten reserveren.
En dan de einduitslag van de competitie maandag inloop 2018.
Op de 3de plaats eindigde Peter Bes met 42 punten
Op de 2de plaats eindigde John Burgmeijer met 61 punten
En als 1ste en met afstand de beste inloper GertJan Brandjes met 82 punten!!.
Uit handen van Stef Buizer, vertegenwoordiger van FAIRWAY-GOLFTRAVEL, ontving GertJan de mooie prijs; een volledig verzorgd Golfweekend voor 2 personen inclusief greenfees, diners en overnachting.
Maar ook de beste dame werd niet vergeten. Dat is Marian Koot-Wooning geworden met 29 punten. Vaste deelneemster Mieke Lust-van der Eng, eigenaresse van SchoonheidsSalon Mieke in Akersloot, had een complete schoonheidsbehandeling ter beschikking gesteld.
Daarmee was de koek niet op. Rene ten Berge werd uiteindelijk winnaar van de Big Birdie, beschikbaar gesteld door Siets Klees, met 7 birdies gescoord tijdens dit seizoen. Maar ook de meest trouwe deelnemers Tinie Borst en Willem Dijkhuizen werden getrakteerd met een doosje ballen. Zij hebben alle 18 wedstrijden gespeeld.
Tot grote verassing van de Commissie leden werden ook zij in het zonnetje gezet door de inloop groep. Een mooie bos bloemen en een mooie wijn mochten zij als dank voor het mooie en dankbare werk ontvangen.
De nazit was nog zeer gezellig waarbij wij terug kunnen kijken op een zeer succesvol 2018.
Uiteraard niet vergeten onze vaste sponsors die voor de prijzen gezorgd hebben tijdens dit seizoen:
 
Baker Tilly Berk (accountants en belasting adviseurs), Soelaas Milieu Adviezen BV en Heemskerkse GC
De Toppers van de laatste inloop vlnr Jacob Lust, Annette Hildering (beste van de grote baan), Siets Klees en winnaar Henk Bierman
De top drie van het seizoen vlnr Peter Bes, GertJan Brandjes en John Burgmeijer
Stef Buizer van FAIRWAY-GOLFTRAVEL en GertJan Brandjes
De beste dame Marian Koot-Wooning
De Big Birdie winnaar Rene ten Berge
De meest trouwe deelnemers  Tinie Borst-Hollenberg en Willem Dijkhuizen
Het Trio van Gerard Houtenbos
Par 3 Commisie

Nieuwe mooie prijs Fairwaygolftravel PAR-3 Inloopcompetitie bekend

/
Maandag 20 april starten wij weer met de Fairway Golftravel Par…

Weidelus Par 3 van 16 februari 2020

/
Zondag gold door de komst van storm Dennis overdag in het hele…

Zondag 16 februari weer Inloop wintersoep op de PAR 3

/
Zondag 16 februari is er weer een wintersoep wedstrijd op de…

Verslag winter soep inloop par 3 19 januari

/
Zondag 19 januari werd alweer derde winter par 3 inloop gehouden…

Zondag 19 januari weer Inloop wintersoep op de PAR 3

/
Zondag 19 januari is er weer een wintersoep wedstrijd op de Par…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.