Clubkampioenschappen Par-3 2017

Hcp 10-19,9 Vlnr Theo Smit, Clubkampioen Fred Nijman en Rene Schoen

Het was een mooie afsluiting de clubkampioenschappen van de Par-3. Met 48 deelnemers die in drie categorieën hebben gestreden ieder voor hun kampioenschap. De commissie heeft besloten, vanwege de grote afwezigheid van de single handicappers, de winnaar van de handicapgroep 10-19,9 uit te roepen tot clubkampioen Par-3 2017.

Wat hebben wij genoten! Het weer werkte mee. Een “beetje” wind, wat het spel een extra dimensie gaf, maar gelukkig bijna helemaal droog. De baan was in een puike conditie waarbij de greens als vanouds niet gemakkelijk te bespelen waren. Volgens ons had het een Stimp van tenminste 10.
Dat de baan al met al niet zo makkelijk is als men denkt liet de scores zien. Buiten een topscore van Anita Dijkhuizen met 38 Stableford en winnaar bij de hoogste handicappers, werd er 35 of minder gescoord. Maar de 16 birdies die deze dag gescoord werden liet zien dat het niet allemaal moeizaam was.
Met een drankje en een hapje, aangeboden door de commissie, werd er na afloop en na de prijsuitreiking gezellig nagepraat door de deelnemers.

De uiteindelijke winnaars in hun categorie waren:

Hcp 20-35,9 V.l.n.r Joke Jochems, Frans Seignette en Bart Bartelds

Hcp 36-54
Winnaar met 38 punten zoals eerder genoemd Anita Dijkhuizen
Op de 2de plaats haar man Willem Dijkhuizen met 33 punten
En als 3de geëindigd Ad Gijselhart met eveneens 33 punten
Hcp 20-35,9
Hier werd winnaar Frans Seignette met 35 punten
Als 2de eindigde hier Joke Jochems met 34 punten
En 3de werd Bart Bartelds met eveneens 34 punten
Tenslotte Hcp 10-19,9
Winnaar en clubkampioen Par-3 2017 Fred Nijman met 33 punten
2de eindigde  Theo Smit met 32 punten
En op de 3de plaats eindigde Rene Schoen met 29 punten.
De winnaars gingen er met een mooie wisselbeker en diverse prijzen naar huis. Uiteraard werden de birdies scores en neary’s niet vergeten.

Hcp 36-54 Vlnr Ad Gijselhart, Anita Dijkhuizen en Willem Dijkhuizen

De prijzen werden gesponsord door Steen Keurslager met een mooi vlees pakket, Klees Ambachtelijke Bakker met een prachtige bon waar de 2de prijswinnaars iets lekkers kan kopen in zijn winkel in Beverwijk en de 3de prijs winnaars gingen er met een mooi schoonmaak doekje  gesponsord door de commissie vandoor. Door Marjolein de Jonge werd een prachtig schilderij voor de clubkampioen beschikbaar gesteld. Referee van de dag was Richard van Zelst. Tenslotte stelde het bestuur een Greenfee kaart voor elke groep beschikbaar die per groep verloot werd.

Nogmaals een mooie afsluiting en op naar het volgende jaar waar de winnaars zeker van de partij zullen zijn om hun wisseltrofee te verdedigen.
Par-3 Commissie

Klik hier voor de foto’s

onderhoud