Het moet niet gekker worden met de Par 3 inloop!!

Maar liefst 45 deelnemers (een record!) meldden zich aan de tafel tijdens de voorlaatste inloop wedstrijd op de Weidelus. Daarbij maakten wij kennis met 3 nieuwe inlopers die wel eens een wedstrijd op de par 3 wilde meemaken. Een van de inlopers was zoon Rob van de ons bekende Ton Karels. En wij moeten zeggen hij heeft het niet slecht gedaan. Hij kwam met 22 punten in de vallende avond binnen met zelfs een birdie op hole 8. Het was de laatste flight die rond kwart voor negen binnenkwam. Zijn medespelers vertelden dat zij praktisch de hole niet kon zien en dan een birdie maken, dan moet je wel van uitzonderlijk hout gesneden zijn. Maar het mooie aantal punten was niet voldoende om met de eerste prijs naar huis te gaan. Dat werd Tom Essen, vorig week zijn eerste keer al met een mooie score van 22 punten, maar nu helemaal super met 28 punten. Hij gaat binnen twee weken van Hcp 54 naar 40!! Als dat zo doorgaat wordt het zeker een belofte, een superster in de dop :).
En was er ook een speler op de 3de plaats? Jazeker! dat was Sander Rijnbergen. Hij moest er wel lang voor wachten want als bijna eerste gestart en lang op de eerste plaats staand werd hij alsnog door twee man op het laatst ingehaald. Hij moest daarvoor wel de oppas bellen dat hij wat later thuis kwam.

Met de top drie werden er ook door 4 spelers een birdie gescoord. Daarbij een heel bijzondere vermelding voor Lexie Burgmeijer die met haar 8 jaar een birdie scoorde op hole 6. Deze vermelding werd met een daverend applaus en gejoel door de andere spelers ontvangen. De overige birdies werden gescoord door Kees Schrama en Cees Prinsen. Cees presteerde het zelfs om met 27 slagen binnen te komen. Dat kwam zeker door de ondersteuning van zijn flightgenoten. Hij kan tevreden genieten van zijn weekje vakantie.

Komende zaterdag het clubkampioenschap en maandag 10 september de afsluitende inloop wedstrijd. Dan zal de winnaar van de 2018 inloop competitie bekend gemaakt worden. Deze inloop wordt een AllTee start en begint om 18.00 uur. Daarna worden de winnaars gehuldigd omlijst met muziek van de groep van Gerard Houtenbos.

De nummer 1 en 2 van die avond Tom Essen en Rob Karels. Sander Rijnbergen moest snel zijn oppas aflossen en was niet beschikbaar voor de foto sessie

Par 3 Commissie

Zonnige maandagavond inloop Par 3

/
Na een weekje geen inloop (Pinksteren) hadden weer veel spelers…

Vrijdagavond Midsummernightgolf Par 3 baan. Doe mee !

/
Doe je vrijdag ook mee? De weersverwachting ziet er prima uit,…

Par 3 midsummernight flight, vrijdagavond 21 juni. Doe mee!

/
Op 21 juni wordt er een Open midsummernight avond op de Par-3…

Par 3 inloop maandag 27 mei 2019.

/
Een zonnige maandagavond met veel wind die af en toe wat fris…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.