Fairway Golftravel Par 3 inloop gaat weer van start

Maandag 8 april starten wij weer met de Fairway Golftravel Par 3 inloopwedstrijden.

Ook dit jaar zorgt FAIRWAY-GOLFTRAVEL voor een prachtige prijs voor de winnaar van de inloop wedstrijden van de Par 3 op de komende maandagavonden.

Was het vorig jaar Duitsland waar de winnaar een volledig verzorgde reis gewonnen heeft, dit keer heeft FAIRWAY-GOLFTRAVEL één van haar prachtige locaties in Frankrijk uitgekozen. Het is echt het neusje van de zalm waar de winnaar van 2019 kan gaan spelen en verblijven.

Overnachten in een waar kasteel, genieten van heerlijke diners en tenslotte spelen op een van de mooiste banen van Frankrijk, mooier kan FAIRWAY-GOLFTRAVEL het niet maken.

Volledige omschrijving van de door Fairway Golftravel ter beschikking gestelde prijs:

Golfvakantie op Chateau d’Augerville

2 nachten verblijf in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt
2 greenfees p.p. Augerville

geldig voor 2 personen
geldig tot en met 31/10/2020
niet tijdens feestdagen en op aanvraag extra nachten uiteraard bij te boeken

Kijk ook op https://www.fairwaygolftravel.nl/accommodatie-chateau-drsquoaugerville#omschrijving

Dit luxe 4-sterren hotel is gevestigd in een fraai historisch chateau en ligt ongeveer 90 km onder Parijs. De 40 kamers zijn gevestigd in drie historische gebouwen te midden van een fraai aangelegd 110 hectare groot park grenzend aan de rivier de Essonne. Het prima restaurant “Jacques Coeur” beschikt over een heerlijk terras met fraai uitzicht over het park en de golfbaan waar u op warme zomeravonden kunt genieten van een gastronomisch diner. Rondom het chateau ligt een prachtige 18-holes golfbaan, behorend tot de top 10 mooiste banen van Frankrijk. De baan loopt door een rustgevend natuurlijk landschap langs waterhindernissen en fraaie oude bomen en kent vanaf diverse holes mooie uitzichten op het kasteel.

Faciliteiten: restaurant met terras – lounge – bar – clubhuis (in het chateau)
Plaats: Augerville La Riviere, 553 km van Utrecht

Elke speler van de maandag Par 3 inloop kan hiervoor in aanmerking komen. Er worden 16 wedstrijden georganiseerd. De 10 beste resultaten tellen mee voor het uiteindelijke resultaat. Men moet tenminste 10 wedstrijden meespelen om voor de uiteindelijke prijs in aanmerking te komen. Mocht er door omstandigheden (slecht weer of als de op baan niet gespeeld kan worden) minder dan 10 deelnemers  spelen wordt dit resultaat niet meegeteld. Hier zal later rekening gehouden worden met de uiteindelijke vaststelling van het aantal wedstrijden welke meetellen voor het eindresultaat.

Wij beginnen op 8 april met de eerste wedstrijd en sluiten de wedstrijdserie op 9 september af.

De Par 3 commissie

Voor meer informatie over fairwaygolftravel: https://www.fairwaygolftravel.nl/