Henk Deugd wint op de Weidelus en de Par 3 commissie zoekt ondersteuning

Afgelopen maandag 12 augustus 2019 een mooie avond om op de Weidelus in te lopen. Ondanks de weersvoorspelling code geel waren 34 golfers een rondje Par 3 aan het lopen. Op een zeer klein buitje na kwamen de meeste inlopers droog en voldaan binnen.

Er werd heel goed gescoord zeven personen hebben hun handicap verbeterd, waaronder Lexie Burgmeijer, die met 21 punten net buiten de prijzen viel. De par 3 commissie vindt dit een bijzondere vermelding waard!

Wie wonnen er dan wel. Je moest dus meer dat 21 punten scoren om in de prijzen te vallen:

1. Henk Deugd met 26 punten. Henk kwam voor het eerst op de Par 3 en scoorde gelijk super goed;
  2. Marc Aarts met 24 punten;
  3. Jan Coller met 23 punten.

Van links naar rechts: Marc Aarts, Henk Deugd en Jan Coller

Ook werden er veel birdies gescoord op een golfbaan, die er mooi bij lag.

BIRDIES;

Henk deugd hole 2, Marc Aarts hole 1 en 3, Hans Coenen hole 7, Bart Bartelds hole 2 en Gert Jan Brantjes hole 8.

Van links naar rechts: Henk Deugd, Hans Coenen, Bart Bartelds, Marc Aarts en Gert Jan Brantjes

Tijdens de prijsuitreiking is aandacht gevraagd voor de Par 3 clubkampioenschappen, die op zaterdag 7 september worden gehouden.

Op 9 september de laatste zomer Par 3 inloop gaat de Par 3 commissie er als vanouds een gezellige avond van maken.

Theo Koot en Mieke Cordes gaan eind van dit jaar de Par 3 commissie verlaten, na vijf jaar actief te zijn geweest. Nel Gerbranda blijft nog even voor de continuïteit. Voor Theo en Mieke is 9 september dus hun laatste zomer inloopavond. Beiden verdwijnen natuurlijk niet uit beeld. Volgend jaar bij de Open Par 3 kampioenschappen zijn zij aanwezig inde wedstrijdleiding. Er hebben zich al een aantal personen aangemeld om toe te treden tot de Par 3 commissie, desondanks wordt gezocht naar meer mensen, die willen toetreden tot de Par 3 commissie. Meld u aan!

aanmelden kan bij Theo Koot E-mail: theo.koot@ziggo.nl

Par 3 cie