Het is weer voorbij die mooie Inloop Par 3 2019.

Na 21 mooie avonden is het seizoen weer voorbij (snik,snik). Avonden waarin gemiddeld 46 deelnemers gespeeld hebben op de Par 3 maar ook 4 keer op de grote baan bij de zo genaamde “Rabbit avonden”.
Deze afsluitende avond was ook speciaal omdat Mieke en Theo hun stokje overdroegen aan de nieuwe commissie leden Johan Berns, Liesbeth Steen, Margreet Berkhout en uiteraard Nel Gerbranda als vast element.
Het was ook een volle avond. Met 51 deelnemers was en werd het een gezellige afsluiting omlijst met een DJ, lekkere hapjes en uiteraard een drankje.  Meerdere regelmatige deelnemers hadden nog vanwege vakantie of om andere redenen afbericht.
Het zal voor menig speler afkicken worden om een alternatief voor de maandag avond te vinden. En toch een half jaar wachten totdat zij weer gezellig mee kunnen doen met de inloop.
Maar niet te veel treuren want de Commissie zorgt in de winter dat er tenminste één maal per maand op de zondag weer een ‘soepwedstrijd’ wordt georganiseerd.
Terug naar de avond waar uiteraard gespeeld werd. Het ging nog ergens om.  Proberen een plaatsje hoger in de eindscore te komen van de competitie was een doel van verschillende spelers.
Er werd niet echt goed gescoord dus dat plaatsje hoger was maar voor een enkeling gegeven. Toch was de top 3 in staat hun handicap te verbeteren waarbij Jan Stravers met 25 punten de uiteindelijke winnaar van de avond werd. Op de 2de plaats eveneens met 25 punten maar een punten minder in de laatste 6 holes Dennis de Graaf. Tenslotte 3de met 21 punten was Wim van Eijs.
Toch werd er op deze avond 5 birdie’s gescoord en wel door Jan Stravers, GertJan Brantjes, Kees Balm, Jerry de Graaf en Siets Klees (alweer)
Het klapstuk van de avond was toch wel de huldiging van de winnaar van de competitie van de Par 3 inloop. Met 50 punten in totaal werd Peter Dudink de winnaar 2019. Door Christa Koning als vertegenwoordiger van de de sponsor Fairway Golftravel werd de mooie prijs uitgereikt. Een mooi volledig verzorgd weekend in een kasteel bij Parijs voor twee personen inclusief greenfees.
Op de 2de plaats met 36 punten eindigde Margreet Berkhout. Vanwege vakantie kon zij de laatste afsluitende wedstrijd niet meespelen.
Op de 3de plaats eindigde 3 spelers met ieder 31 punten. Dit waren Marc Aarts, Peter Bes en Nico Croock.
Maar daarmee eindigde de avond niet. Er was ook een prijs voor de speler met de meeste birdie’s. Door de extra birdie in de laatste wedstrijd hadden wij twee spelers met elk 6 birdies in het gehele seizoen. Dit waren Jan den Duijn en Siets Klees.
Als een bijna jaarlijks extraatje werd er nog een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Mieke Lust uit Akersloot, verloot onder de vrouwelijke deelnemers. Dit werd Mary Admiraal. Zij krijgt een heerlijke schoonheid behandeling bij Mieke. Dat wordt een heerlijke uitje voor Mary.
Tenslotte werden Mieke en Theo onverwacht maar echt in het zonnetje gezet. Met een knipoog maar zeker ook met mooie woorden en cadeaus werden zij bedankt voor de mooie 5 jaren dat zij mede gezorgd hebben voor het succes van de Par 3 inloop. Beide waren sprakeloos door deze aandacht en danken alle deelnemers voor het plezier wat zij hen gegeven hebben.
Eindwinnaar Peter Dudink toegesproken door Christa Koning van Fairway GolfTravel
Par 3 Cie