Laatste Rabbit avond 2019

De Winnaar Anita Dijkhuizen geflankeerd door Marc Arts en Ton Klaassen

Laatste Rabbit avond 2019

Alweer de laatste Rabbit wedstrijd in 2019 is gehouden afgelopen maandag 5 augustus. Waren deze avonden een succes? Gelet op het aantal deelnemers kunnen wij stellen dat het een geheid succes is geweest. De limiet van 39 deelnemers is 3 van de 4 keren overschreden. Vijftig of meer spelers kwamen op de Rabbit avonden af. Door wat improvisatie hebben wij alle golfers en golfsters een kans gegeven om kennis te maken met onze prachtige  18 holes baan. Het enthousiasme was zo groot dat er verschillende keren gevraagd werd niet alleen op de eerste 9 holes te kunnen spelen maar ook eens gebruik te maken van de 2de 9. Dat is een dingetje waar wij aan kunnen denken in het nieuwe seizoen.

Na afloop van de wedstrijd is het altijd weer een gezellige samenzijn met praktisch alle deelnemers. Zoook afgelopen maandag. De aanmelding stopte op 50 spelers. Alweer waren er meerdere spelers die op de avond zelf met de vraag kwamen om mee te mogen doen. En uiteraard werd er een mogelijkheid gezocht om dit in te vullen. Daarbij zijn wij afhankelijk van enthousiaste leden die als Rabbit de verschillende flights willen begeleiden. Dit is ook dit jaar weer gelukt tot groot genoegen van de deelnemers. De Par 3 Cie wilt tegen deze leden dan ook een groot “Dank Je Wel” zeggen en hopen dat wij volgend jaar ook weer op de ervaren leden kunnen rekenen.

Uiteraard het resultaat van de “wedstrijd” zelf. Er werd goed gescoord waarbij 6 spelers hun handicap verbeterden.
De winnaar Anita Dijkhuizen kwam met zelfs 23 punten binnen gevolgd door Marc Aarts met 22 punten en tenslotte als 3de Ton Klaassen met 21 punten.
Meer dan 5 birdies werden gescoord maar ook een Eagle!! op hole 6 door Alex Been. Mooie drive met een schitterende 2de slag welke op een meter van de vlag stil kwam te liggen. Een voor Alex eenvoudige put en de Eagle was realiteit.
Tenslotte werden de Rabbits in het zonnetje gezet met een echte rabbit inclusief magneet.
Op naar het volgende seizoen alweer!
Par 3 Cie
Mieke Cordes, Nel Gerbranda en Theo Koot

De verschillende Birdy men vlnr Willem Dijkhuizen, Eric Coenen, Rene ten Berge, Jan Willem Tuinman en Eagle man Alex Been

onderhoud