MAANDAGAVOND 10 AUGUSTUS WEIDELUS PAR 3 INLOOP ONDER TROPISCHE TEMPERATUREN

Er hadden zich 41 spelers aangemeld voor deze avond inloop.

Het restaurant was gesloten tot 17:00 uur gesloten. De wedstrijdleiding is in de bestuurskamer gaan zitten. Gelukkig had de Par 3 commissie een wegwijzer geplaatst en vonden alle spelers hun weg naar de bestuurskamer.

Dus spelers let op de wegwijzer. Het kan dus zijn dat u uw kaarten in de bestuurskamer moet ophalen. Houd daar rekening mee! Houd u aan de COVID-19 maatregelen!

Nadat alle spelers hun kaart hadden opgehaald is de Par 3 commissie naar het restaurant verhuisd. Op het terras liep het gezellig vol.

De eerste spelers gingen rond 16:30 de baan op en kwamen terug van de baan bezweet en met een rood hoofd van de warmte gingen zij de score invoeren, of bij de zuil in de hal, of via de app op hun mobiele telefoon. Er stond gelukkig een klein windje, wat het spelen bij deze temperaturen zeer aangenaam maakte.

In deze tijden van het COVID-19 virus is het belangrijk dat u in staat bent de score zelf in te voeren. Mocht dat niet lukken kunt u nog steeds de score oplezen en wordt deze door de Par 3 commissie ingevoerd.

Om 19:00 uur gingen de laatste spelers de baan op en kwamen rond 20:30 uur terug waarna de stand kon worden op gemaakt.

Uitslag

NAAM                              EHCP                       PHCP           SCORE         SF

Martine Dudink                  45                           16                      21            21

Marijke van Sluis                45                           16                      19            19