Maandagavond PAR-3- Weidelus inloop gaat maandag 3 augustus weer van start!

Beste par 3 spelers,

Wij gaan weer beginnen. Schoorvoetend en met de nodige COVID-19 voorzorgsmaatregelen maar echt, komende maandag 3 augustus is het zover.

Iedereen weet dat Corona de boosdoener is van de vertraagde start maar de ervaring van andere commissies hebben aangetoond dat ook wij weer kunnen starten.

Het wordt wel wat anders dan jullie gewend waren. De basis blijft gelijk aan voorgaande jaren. Het blijft een inloop maar wel wat aangepast. Iedereen kan weer meedoen, ervaren of niet, leden en niet-leden. Maar gevraagd wordt zoveel mogelijk van tevoren in te schrijven en aangeven hoe laat je wilt spelen. Daarbij kan je een eventuele gastspeler aangeven. Maandag om 15.00 uur is de sluiting van de inschrijving waarna wij de definitieve indeling gaan maken. Desondanks geven wij de inlopers de kans om zich ook maandag nog te melden. Wij gaan voorlopig uit van flights van 3 mogelijk aangevuld tot 4.

Wel wordt gevraagd dat je veel zelf doet. Gepast geld €2,- meenemen bijvoorbeeld die je in de kas stort, zelf de score kaart pakken, zelf je score noteren inclusief de score van je medespelers, indien mogelijk zelf je eindresultaat invoeren maar anders na afloop je score opnoemen bij de tafel waar de commissie deze zal invoeren.

Veder voor en na het spelen zal eenieder de richtlijnen van de horeca moeten volgen. Daarbij is 1,5 meter, handen wassen en rekening met elkaar houden met elkaar van belang.

Er zal elke maandagavond een prijsuitreiking plaats vinden waarbij de prijzen en de birdies op een aparte manier zal worden overhandigd. Er komt geen overall winnaar dit jaar van het Fairway Golftravel klassement.

Wij gaan door tot en met maandag 7 september, Dus er zullen 6 inloopmaandagen zijn dit seizoen.

Wij hopen op jullie medewerking om er weer een groot succes van te maken en we hopen jullie weer allemaal komende maandag 3 augustus te zien.

Sportieve groet Par 3 commissie

PAR 3 luchtshot 1