Alles was ideaal afgelopen vrijdagavond. Windstil, heldere hemel en een uitstekende baan met enthousiaste spelers.

De commissie had gezorgd voor oplichtende ballen, een ingelichte baan inclusief de green en een serie fakkels om na afloop de uitgang te vinden.

Een 20-tal spelers hadden zich aangemeld om de zomer met een wedstrijd in te leiden. Zij gingen om 22.00 uur de baan in om rond half twaalf richting het clubhuis te gaan.

Na de “fun wedstrijd” werden de spelers verrast met een drankje met een lekker hapje en nog fun spul die op de grote tafel uitgespreid lag.

De prijzen gingen naar de spelers die een of meerdere parten gescoord hadden en voor de spelers die de moeite genomen hadden hun kar met de nodige lichtjes te versieren.

Om een uur gingen de laatste “plakkers” voldaan huiswaarts. Volgend jaar weer?

N.B. Door een fout bij de websiteredactie is dit artikel later geplaatst dan de bedoeling was, excuses daarvoor.