Nieuwe mooie prijs Fairwaygolftravel PAR-3 Inloopcompetitie bekend

Maandag 20 april starten wij weer met de Fairway Golftravel Par 3 inloopwedstrijden.

Ook dit jaar zorgt FAIRWAY-GOLFTRAVEL voor een prachtige prijs voor de winnaar van de inloop wedstrijden van de Par 3 op de komende maandagavonden.

Was het vorig jaar Frankrijk waar de winnaar een volledig verzorgde reis gewonnen heeft, dit keer heeft FAIRWAY-GOLFTRAVEL één van haar prachtige locaties in Duitsland uitgekozen. Het is echt het neusje van de zalm waar de winnaar van 2020 kan gaan spelen en verblijven.

Volledige omschrijving van de door Fairway Golftravel ter beschikking gestelde prijs:

Shortbreak Duitsland
– geldig voor 2 personen
– 1 overnachting in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt Hotel Idingshof Duitsland  (vlak bij Osnabrück)
– 1 x diner (halfpension)
– 1 x greenfee per persoon met vrije keuze uit Artland / Varus / Habichtswald

geldig tot en met 20-12-2021
reservering via Fairway Golftravel – indien beschikbaar bij aanvraag

Meer informatie:

Elke speler van de maandag Par 3 inloop kan hiervoor in aanmerking komen. Er worden 19 wedstrijden georganiseerd. De 10 beste resultaten tellen mee voor het uiteindelijke resultaat. Men moet tenminste 10 wedstrijden meespelen om voor de uiteindelijke prijs in aanmerking te komen. Mocht er door omstandigheden (slecht weer of als de op baan niet gespeeld kan worden) minder dan 10 deelnemers  spelen wordt dit resultaat niet meegeteld. Hier zal later rekening gehouden worden met de uiteindelijke vaststelling van het aantal wedstrijden welke meetellen voor het eindresultaat.

Wij beginnen op 20 april met de eerste wedstrijd en sluiten de wedstrijdserie op 7 september af.

De Par 3 commissie