PAR 3 luchtshot 1

PAR-3 maandelijkse winter inloopwedstrijden gaan beginnen

De winter staat weer voor de deur en dat betekend voor de Par-3 dat de maandelijkse winter “inloop” wedstrijden weer gaan beginnen.

Vanaf 17 december wordt elke maand een wedstrijd georganiseerd inclusief wat eten hierna. Wat het wordt is nog een verassing maar zal op tijd bekend gemaakt worden.

De volgende data zijn: 21 januari, 18 februari en 18 maart.

In tegenstelling tot vorig jaar zal er dit jaar gestart worden volgens het All Tee principe. Als Par-3 commissie vinden wij dit gezelliger als iedereen gelijktijdig start en dus ook gelijktijdig weer binnenkomt. Dan hoeven de vroegstarters niet te wachten en kunnen wij gelijktijdig aan tafel te gaan voor een drankje en het eten.

Wij proberen de kosten weer  laag te houden, rond de €5,-, maar dit zal zeker niet ten koste gaan van de kwaliteit. Daar staat Hayo en zijn club gerant voor.

Door de All Tee start wordt een ieder gevraagd wel op tijd te komen of, en dat is nog beter, van tevoren in te schrijven via de site.

Het zal weer gezellig worden en geeft iedereen die graag wilt de gelegenheid om ook in de winter met elkaar op de par-3 te spelen.

Par-3 Comissie

Mieke Cordes
Nel Gerbranda

Theo Koot

onderhoud
1 antwoord
  1. Willem Dijkhuizen
    Willem Dijkhuizen zegt:

Beste mensen,
    Wij willen ons graag inschrijven voor de winterinloopwedstrijden Par 3 maar zien geen mogelijkheid op de website.

Groet,

Willem en Anita Dijkhuizen