Verslag laatste winterinloop par 3

De winter is voorbij!

De laatste winterwedstrijd , zondag 25 maart, op de Weidelus is weer gespeeld. Kunnen wij eindelijk weer aan het zomerseizoen denken.
Met 21 deelnemers, diverse vaste klanten waren nog op vakantie in warmere oorden of speelden de Patatoloog wedstrijd, hebben wij de winter afgesloten.
Blij verrast met de deelname van onze nieuwe Pro Patrique Baljé werd er om twee uur gestart.
Het weer was uitstekend, zonnetje en weinig wind. Een hele verademing als je bedenkt dat het een week eerder koud en guur was.
Ondanks de goede omstandigheden kwam niemand met een topscore binnen. Dat nam niet weg dat er met veel plezier gespeeld is.
Winnaar van deze dag werd Martin Verheul met netto 29 slagen toch mooi met zijn handicap van 10
Tweede werd “tot ieders verrassing” Theo Koot met 30 netto
Tenslotte derde met matching cards iets minder maar toch met 30 netto Bart Bartelds
En hoe zat het met Patric zal een ieder denken. Nou hij werd winnaar met de beste Bruto score. Heeft hij gelijk zijn eerste balletje binnen met ook nog de enige birdie van deze dag. Zijn flightgenoten, twee dames, hebben het erg naar het zin gehad.” Leuk hoor zo’n jonge Pro in ons midden. Daar kunnen wij nog veel plezier van beleven”.
Met een gezellig en lekker Thais soepje ter afsluiting, werd deze winterperiode mooi afgesloten.
Ons maandag inloop seizoen begint weer op 9 april. Een ieder heeft kunnen lezen dat de regelmatige deelnemer mee gaat doen voor een prachtige prijs van Fairway Golftravel.  Voor meer informatie klik hier
De winnaar van dit seizoen met het beste totaalresultaat over 10 wedstrijden wordt beloond met een reisarrangement voor twee personen naar:
Hotel Idingshof **** Duitse Grensstreek
2 nachten logies en ontbijt
2 x diner
2 x weekgreenfee
voor 2 personen
niet geldig met feestdagen,verzilveren bij Fairway Golftravel – indien kamers beschikbaar
logo par 3 Heemskerse Golfsclub