Verslag maandag inloop weidelus 29 mei

Foto van rechts naar links: Lenie Veldt, Jelle Slotman en Ineke Duits

Pfff, warm was het wel maandag. Met temperatuur oplopend naar de 30 graden vonden toch nog 26 spelers onze par-3 baan om een wedstrijd te spelen. En gemiddeld genomen een niet onterechte keuze gelet op de scores waarmee de meeste binnen kwamen. Bijna de helft van de deelnemers verbeterden hun handicap.

Het meest bijzondere van deze avond was wel een score van een “Hole-in One” op hole 7. De gelukkige was Ineke Duits-Bijvank. Bij haar afslag zag zij haar bal wel gaan maar waar die verdwenen was?? zelf haar marker kon het niet direct zeggen. Groot was haar vreugde toen zij uiteindelijk haar geslagen bal in de hole terugvond. De eerste hole in one tijdens de maandag avond inloop. Deze gebeurtenis is een mooie aanleiding voor het ophangen van de Hall of Fame Par-3. Dit moet vastgelegd en voor het nageslacht bewaard worden. Ineke ontving van iedere deelnemer een mooie speelbal waar tegenover zij een ieder trakteerde met een lekkere snack.

Maar er was uiteraard ook een officiële uitslag met mooie birdies. Deze laatste komen op naam van de familie Prinsen. Cees (2) en dochter Kyara scoorden beide birdies. Hun scores waren aanleiding om ook een verbetering van hun handicap te realiseren.

Goed dan de uiteindelijke top drie:

Eerste plaats werd ingenomen door Jelle Slotman (nieuwe deelnemer) met 28!! punten. “Daar gaan wij meer van horen” zei zijn trotse vader.

De trotse Ineke Duits als eerste Hole-in-One op de Par-3 maandag inloop

Tweede plaats kwam op naam van jawel Ineke Duits-Bijvank met 23 punten

Derde plaats kwam op naam van Lenie Veldt met 22 punten

Het was weer een prettige wedstrijd waar alle spelers weer met plezier naar terug kunnen kijken.

Met een vriendelijk groet

Theo Koot, namens de PAR-commisie