Weer een nieuwkomer wint Par-3 inloop op 2-9-2019

Het was weer dringen en vooral geduld hebben voor de inlopers tijdens de voorlaatste inloop avond Par 3. Met alweer meer dan 50 deelnemers (51) en vooral binnenkomend na half zes was het voor de wedstrijdleiding passen en meten om iedereen de baan in te laten gaan. Maar ook dit is deze avond weer gelukt. Met alweer nieuwe spelers (5) die op deze mooie nazomer avond op de Par 3 wilde spelen.
Ja en als je voor het eerst mee gaat doen met een echte wedstrijd en je ervaring van het golfen beperkt is wat is er dan mooier dat je te horen krijgt dat je winnaar van de dag geworden bent. Dit overkwam Antonio de Vrijer. Hij vertelde dat hij jaren terug wat gegolfd had maar door de drukke baan dit op de achtergrond geschoven was. Totdat hij met zijn vriend Wouter besloten om een keer op onze Par 3 te komen spelen. En dan heb je de mogelijkheid om direct te gaan spelen met de inloop. Een unieke gebeurtenis maar toch wat onwennig om direct met twee andere onbekende spelers een wedstrijd de baan in te gaan. In het begin wat onzeker maar gelet op de resultaten van de laatste 6 holes, verder met succes. Dat het een succesvolle flight was werd duidelijk doordat Dennis de Graaf, de broer van Jerry!, eveneens met 23 punten binnenkwam. Echter waren zijn resultaten over die 6 laatste holes wat minder. Maar Dennis was er niet minder trots op dat hij beter gescoord had dan zijn meer ervaren broer. Tenslotte was er nog Jan Straver die met 21 punten als 3de eindigde. Ook hij was uiteraard tevreden met dit resultaat.
Werden er nog birdies gemaak? Uiteraard! Kees Schrama, Henk Hildering, Peter Dudink, Peter Bes en nieuwkomer Hans Somers waren de gelukkigen.
Komende maandag is het weer de afsluiting van alweer een succesvol seizoen. Deze avond wordt een mooie laatste avond van 2019. De commissie zorgt voor een muzikale omlijsting met een hapje en drankje. De overall winnaar van de inloop competitie zal gehuldigd worden in aanwezigheid van FairWay Golf Travel. Maar ook de Rabbits van dit seizoen en onze dierbare sponsors zullen aanwezig zijn. Al met al beloofd het een mooie afsluiting  te worden.
Mieke Cordes
Par 3 commissie

Wees zuinig op onze baan, respecteer de winter baanregels

/
Baanregels Heemskerkse golfclub 2019/2020 Zoals u allen kunt…

Soepwedstrijden winterseizoen Par 3 inloop 2019/2020

/
Ook dit jaar organiseert de huidige Par 3 commissie samen met…
onderhoud

Tijdelijke Plaatselijke Regel in verband met groot onderhoud

/
Maandag 16 september start het groot onderhoud van de 18 holes…

Het is weer voorbij die mooie Inloop Par 3 2019.

/
Na 21 mooie avonden is het seizoen weer voorbij (snik,snik).…

Weer een nieuwkomer wint Par-3 inloop op 2-9-2019

/
Het was weer dringen en vooral geduld hebben voor de inlopers…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.