Pfff! wat een (maandag)avond was dit

De computer werkte niet naar behoren en dan een grote toeloop van spelers die allemaal mee willen doen met de par 3 inloop. Met de nodige handwerk en improvisatie zijn alle spelers, 60 stuks!!, de baan ingestuurd. Konden wij vorig jaar nog de meeste 3-ballen de baan in laten gaan, deze avond moest van begin af aan per flight 4 spelers met elkaar de strijd aangaan. Door deskundig ingrijpen van onze manier Pien konden wij in de loop van de avond overschakelen op de computer. Wel een opluchting, zeker wanneer wij zoveel deelnemers moesten verwerken. Een ieder die met dit bijltje gehakt heeft weet wel dat het met de hand geen eenvoudige zaak is. Alleen al de juiste handicap hanteren.

In tegenstelling tot de eerste wedstrijd kwamen nu de flights mooi op tijd weer terug naar het clubhuis. Daarbij moet wel gezegd worden dat de laatste flight, starttijd 19.10, met schemer binnen gekomen is. Maar altijd weer met blije en tevreden gezichten. Zat het niet mee met de score dan was het commentaar dat het toch wel erg gezellig was onderweg. Nu moet ik wel zeggen dat er verschil bestond tussen de reacties van de dames en de heren. Bij de flights van de heren waren er alleen opmerkingen over een mooi geslagen bal als er al wat gezegd werd. Duidelijk was het bij de dames anders. Maar ook door het mooie weer gewoon heerlijk om weer te kunnen spelen in deze competitie. Want dat het ergens over gaat mag duidelijk zijn.

Goed, rond negen uur konden wij de winnaars bekend maken.

Winnaar met 24 punten werd Peter Dudink met op de 2de plaats Nico Croock 20 punten (maar doordat hij eerder weg moest geen prijs) en 3de en 4de met beide 19 punten Annette Hildering en Margreet Berkhout (vorige week al winnaar van de 1ste prijs)

Doordat het steeds voller wordt bij de inloop loopt er een verzoek aan het bestuur om onze inloop een 1/2 uur eerder te laten ingaan. Hierdoor kunnen wij nog weer 12 spelers de gelegenheid geven om met te doen met deze bijzonder gezellige en uitdagende wedstrijd serie. Hiervoor later meer.

In ieder geval alle deelnemers bedankt dat wij, de commissie, weer konden genieten van jullie enthousiasme.

De uiteindelijke winnaars van deze avond vlnr: Annette Hildering, Peter Dudink, Margreet Berkhout
Par 3 Commissie
Dit keer Mieke en Theo

Nieuwe mooie prijs Fairwaygolftravel PAR-3 Inloopcompetitie bekend

/
Maandag 20 april starten wij weer met de Fairway Golftravel Par…

Weidelus Par 3 van 16 februari 2020

/
Zondag gold door de komst van storm Dennis overdag in het hele…

Zondag 16 februari weer Inloop wintersoep op de PAR 3

/
Zondag 16 februari is er weer een wintersoep wedstrijd op de…

Verslag winter soep inloop par 3 19 januari

/
Zondag 19 januari werd alweer derde winter par 3 inloop gehouden…

Zondag 19 januari weer Inloop wintersoep op de PAR 3

/
Zondag 19 januari is er weer een wintersoep wedstrijd op de Par…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.