Rectificatie onjuiste berichtgeving Dagblad Kennemerland

Zoals wellicht bekend, verscheen maandag 14 februari een artikel inzake het niet doorgaan van de Koningsspelen op de Heemskerkse Golfclub. De inhoud van dit artikel was gebaseerd op een fake persbericht wat niet door de Heemskerkse Golfclub was verzonden. In ons eerdere nieuwsbericht hebben wij u al geattendeerd op de onjuiste berichtgeving.

Uiteraard hebben wij contact gehad met de redactie en deze heeft erkend dat de inhoud van het artikel en de verwijzing naar personen bij de Heemskerkse Golfclub onjuist is.

Dagblad Kennemerland heeft vandaag, dinsdag 12 februari, onderstaande rectificatie geplaatst.

Copyright: 11-2-2020 Dagblad Kennemerland

1. Herman Gerrits
    Herman Gerrits zegt:

Ik vraag mij af of er nog reacties van leden zijn gekomen, zo ja waarom kunnen wij die niet lezen.
    Ook vraag ik mij af hoe nu het e.e.a gegaan is en iets meer duidelijkheid zou welkom zijn.
    Vraag 1)
    Volgens het bestuur had Patrick tot mei 2019 een contract, waarom werkt hij door tot eind maart 2020?
    Vraag 2) heeft het bestuur het contract in mei opgezegd en is daar een document van?
    Vraag 3) heeft het bestuur het contract met een jaar verlengd en is daar een document van?
    Vraag 4) wanneer was het contract met Patrick opgezegd en is daar een document van.
    Volgens mij de meest simpele vragen om helderheid te krijgen wat er nu wel en niet waar is.
    Ook had ik begrepen dat het regelen van de Koningsdag al behoorlijk gevorderd waren, klopt dit wel of niet.
    De hele communicatie verdiend in mijn ogen niet de schoonheidsprijs.
    Wachtend op uw reactie.
    M vr gr Herman Gerrits.

Beantwoorden
    • Jan den Duijn
      Jan den Duijn zegt:

* er zijn meerdere reacties op de website ontvangen, de leesbaarheid is inmiddels hersteld, er was een kleine storing op de site wat dat betreft;
      * op uw vragen 1 tot en met 4 gaan wij om privacy gevoelige redenen niet in;
      * de organisatie van de Koningsspelen was overigens nog niet aangevangen.

Bestuur Heemskerkse Golfclub

Beantwoorden