Reserveringsregels vanaf 16 maart

Vanaf dinsdag 16 maart is het gelukkig weer mogelijk om met 3 of 4 ballen de baan in te gaan. Dit voelt als een zeer gewenste en goede stap in de richting van een wereld zonder beperkingen. Vanwege deze versoepeling zijn vanaf deze datum de volgende reserveringsregels van kracht:

• Maximale flight grootte van 4 golfers
  • Tussentijd van flight 18 holes gaat naar 10 minuten
  • Het is weer mogelijk om 9 of 18 holes te boeken
  • Op de Par 3 kan 9 holes worden geboekt en op de dag zelf kan een tweede ronde worden aangevraagd
  • Leden mogen 2 openstaande reserveringen hebben
  • Gasten zijn welkom, in het weekend vanaf 13.00 uur
  • Starten vanaf hole 1
  • Wedstrijden kunnen met 18 holes worden gespeeld
  • De tweede lus (9 holes) is voor clubleden te reserveren tot een starttijd van 8.00 uur
  • Starttijden op de tweede lus (9 holes) zijn te reserveren op de dag zelf, mits deze vrij zijn
  • Zorg voor minimaal 1,5 meter afstand, ook op de baan

Tot en met 15 maart is het alleen mogelijk om voor 2 personen te reserveren in e-golf4u. Indien u voor volgende week een reservering wilt maken voor 3 of 4 personen kunt u contact opnemen met de receptie.

Tot slot. Het is natuurlijk mooi dat we kunnen profiteren van de versoepeling van de maximale groepsgrootte buiten. Blijf er wel voor zorgen dat u zich te allen tijde houdt aan de Corona maatregelen. Draag dus een mondkapje in het clubgebouw en in de lockerruimtes en houdt afstand van elkaar. Consumpties zijn alleen to go en mogen niet worden genuttigd in het clubgebouw.

Nu nog mooi weer en we kunnen weer optimaal genieten van onze banen!

1 antwoord
  1. Arnold Smit
    Arnold Smit zegt:

Ik mis in de reservering regeling ,dat je alleen kan boeken 2 weken voor de de gekozen datum en niet voor je teamleden .
    Ik wil een onderlinge team wedstrijd boeken (HGC team sen 1:HGC team sen. 2 )maar dat kan niet .
    WAAROM NIET?

Beantwoorden