Samson & Delilah Challange 2019

Jaarlijkse strijd GLORIEUS GEWONNEN DOOR DE DAMES  / DELILAH’S

Dit jaar werd er door 48 dames en 48 heren  gestreden om de Samson & Delilah Beker 2019

Na een krappe overwinning van de Dames  in 2018 werd er dit jaar gerekend op een revanche van de heren.  Dit is er echter niet van gekomen. Bij het inleveren van de wedstrijdresultaten bij de wedstrijdleiding bleek al snel dat de dames ook dit jaar beter hadden gepresteerd. Op zich niet zo erg maar dat het zo vernietigend zou zijn voor de heren, als bij de definitieve vaststelling van het resultaat bleek, kwam als een mokerslag aan bij de Captain van de heren Alphons Beentjes.

De Captains bij de dames Annelies Wanst en Kim Schoo waren zeer verheugd met het behaalde resultaat en lieten dat dan ook duidelijk merken.

Ook stond de editie 2019 van de Samson & Delilah Challange in het kader van afscheid nemen van de Sponsor van dit evenement PRESTOTYPE. Lydia en Charles Wanst, bijgestaan door familieleden en vrienden, heeft de afgelopen zes jaar de jaarlijkse strijd tussen de dames en de heren op een eigen en geweldige manier ingevuld.  Aan alles komt een eind en zo ook aan de bijdrage van Prestotype en de familie Wanst aan dit evenement. Alles geschiede weer in grootste stijl. Aangekleed clubhuis met een zee aan bloemen en planten, gedekte tafels, een speciale act , die zeer in de smaak viel en een geweldige band die de muziek binnen verzorgde.

Kijkt u eens op https://www.heemskerksegolfclub.nl/flagallery/samson-dililah-06-07-2019/

De door John de Graaf gemaakte foto’s zeggen meer dan wij kunnen op en omschrijven.

Uiteraard had sponsor ook prijzen voor dames en heren neary’s op alle PAR 3 holes, een tweary op hole 4 en een prijs voor de longest drive dames en heren op Hole 9. Planten voor de wedstrijdleiders en onze fotograaf John de Graaf enz. Ook mochten alle deelnemers 2 planten meenemen bij het naar huis gaan.

De wedstrijdleiders namens de WECO en Annelies en Kim namens de deelnemers overhandigdne aan Charles, Lydia kon niet aanwezig zijn, een presentje als dank voor alles wat zij als sponsoren hadden gedaan in de afgelopen zes jaar.

De 6 jaar geleden beschikbaar gestelde Wissel Trofee mogen wij behouden en dat garandeert dat wij de komende jaren zullen blijven strijden om de Samson & Delilah Wissel Beker.

DAMES gefeliciteerd, SPONSOR bedankt voor alles , HORECA bedankt voor jullie inzet en dank aan al die andere die hebben geholpen deze Samson & Delilah editie 2019  weer tot een geweldig festijn te maken.

DE WECO

Verslag laatste Weco-wedstrijd zondag 27 oktober!

/
Zondag 27 oktober was weer de laatste wedstrijd van de WECO. Deze…

Jan van der Eng verrassende maar dolblije winnaar van de Heemskerkse Masters 2019

/
Uiteindelijk was het droog weer op zondag 20 oktober 2019 de…

Zondag 6 oktober LAATSTE Maandbekerwedstrijd

/
ZONDAG 6 oktober zal de LAATSTE Maandbeker wedstrijd van 2019…

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.