Afsluiting Winterseizoen 4 april 2019

42 senioren kruisten met elkaar op 4 april de golfclubs voor de afsluitingswedstrijd van het winterseizoen.  Het weer was wat aan de frisse kant, maar het was droog met zo af en toe een klein voorjaarszonnetje. Genieten dus.

Seniorenochtend van 2019 werd geopend.
De 9-holes all tee wedstrijd werd gewonnen door het team Jan Metselaar, Anne Hoeflaak en Hans Witkamp met totaal 52 punten. Zij ontvingen elk een zak paaseitjes.
De individuele dagwinnaars waren bij de dames resp. Thea Op de Kelder met 17 punten, Ina de Lie met 16 punten (m.c.) en Coby Boom , 16 pt.(m.c.).  Bij de heren werd Cor Wielenga eerste met 26 punten, maar wel met de kanttekening dat zijn kaart naar de Hareco gaat voor aanpassing van zijn handicap. Tweede werd Jan Metselaar met 19 pt.(m.c.) en derde Co Witte, 19 pt. (m.c.). Ook Theo Koot scoorde 19 pt. maar op m.c. werd hij vierde. En dat levert helaas geen prijsje op.
Mary Admiraal en Ruth Vermeulen namen deel op de PAR3-baan en werden daarvoor beloond met een zakje paaseitjes.
Frans Ossendorp maakte vervolgens de winnaars bekend van de beste seizoenprestatie over 15 wedstrijden. Bij de dames won Ina de Lie met een gemiddelde van 13,58 en bij de heren kwam Bart van Wichem met een gemiddelde van 16,67 als eerste uit de bus.

Natuurlijk kregen alle winnaars een waarderend applaus van de in totaal 50 deelnemers aan de warme lunch. Deze was uitstekend verzorgd door het team van De 19de. Een heerlijk hoofdgerecht en een bijzonder smakelijk toetje.

Een geslaagde Seniorenochtend, die maakte dat iedereen voldaan op huis aan ging.

Wedstrijdleider Frans Ossendorp maakte de deelnemers erop attent dat bij voldoende deelname ook elke donderdagochtend op de PAR3-baan een wedstrijd wordt gespeeld. In het afgelopen jaar heeft een aantal senioren vanwege leeftijd of fysiek ongemak besloten om hun lidmaatschap voor de grote baan om te zetten naar een lidmaatschap voor de PAR3-baan.  Frans heeft aan deze leden een e-mail gestuurd met de namen van de PAR-3 spelers. Hij deed de suggestie om onderling afspraken te maken om te spelen en een flight te vormen. Zodoende kan er toch in wedstrijdverband met elkaar gespeeld worden en kan er een klassement worden aangemaakt. Bovendien blijft het sociale aspect van de donderdagochtend ook voor deze leden behouden. Inschrijven voor de PAR3-wedstrijd kan ook via EGolf4U.

 

  • Dagwinnaars dames 4-4-2019: Ina de Lie – Thea op de Kelder – Coby Boom

  • Dagwinnaars heren 4-4-2019: Co Witte – Cor Wielenga – Jan Metselaar

  • Winnares Winterseizoen 2018-2019 dames: Ina de Lie

Klik hier voor meer foto’s van de senioren afsluitingsdag!

Old Grand Dad Stichting

/
De Stichting Old Grand Dad geeft financiële ondersteuning aan…

Seniorencommissie: Traditionele start 2020

/
Traditionele start 2020 Seniorenochtend Op 9 januari…

Senioren Golfclub Westwoud andermaal te sterk voor HGC-senioren.

/
01-08-2019 - De winnaars van de thuiswedstrijd van de uitwisseling…

Afsluiting Winterseizoen 4 april 2019

/
42 senioren kruisten met elkaar op 4 april de golfclubs voor…

Seniorenochtend met een goede start van 2019

/
Ruim 40 senioren namen deel aan de traditionele Nieuwjaarswedstrijd…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.